Home

VESTI

Die Antwoord na Exit-u!

No Comments EXIT

Die Antwoord na Exit-u!Iz geta Južnoafričke Republike ma Fusion binu dolazi muzika kakvu niste verovali da ćete slušati, a kakvu nećete želeti da propustite.

 

Die Antwoord, trojac prijatelja sa zajedničkim poreklom, donosi mešavinu uličnog hip hopa i rejva za koju smo mislili da je izumrla, ali koju izgleda niko nije mogao da baš prenese na pravi način.

Ovaj real underground sastav donosi kako muzički tako i vizuelno na videlo ono što smo naučeni da ne bi trebalo pokazivati, i tera vas da gledate, slušate i zavolite.

 

Radeći godinama na tamošnjoj hip hop sceni pod različitim imenima, a za ovu priliku Ninja, uspostavlja kontakt sa svojim starim drugarom koji sebe naziva DJ Hi-Tek, i zove devojku iz kraja Yo-Landi Vi$$er, koja ima ideju da u njihov hip hop ubaci rave.
 
 
 Die Antwoord na Exit-u!
Die Antwoord na Exit-u!
 
 
I tako oni kreću da osvajaju internet, postaju svetska YouTube atrakcija, Coachella Valley Music and Arts Festival ih zove da debituju na taj nači upravo tamo… Sad dolaze na Exit, i to je jedinstvena prilika da se vide ove godine na festivalima, osim ako ne planirate da posetite i Roskilde, jer jedino još tamo će nastupiti. 

Bićete zaprepašćeni i radovaćete se. Potpuno zbunjuju, ali zabavljaju. Ne pokušavajte da se oduprete.

 

 
Više informacija:
www.exitfest.org