Home

VESTI

Danas se završava promotivna prodaja ulaznica za Exit 2011

No Comments EXIT

Exit 2011

Četvorodnevne ulaznice za Exit biće dostupne po promotivnoj ceni od 6 990 dinara još samo danas. Već u utorak, 5. jula ujutru, cena ulaznice za četiri dana Exita iznosiće 10990 dinara.

Ponedeljak, 4. jula biće i poslednji dan za kupovinu ulaznica sa studentskim i srednjoškolskim popustom, tj. do tog datuma u ponoć studenti će moći da kupe paket ulaznica po ceni od 5 990 dinara, a srednjoškolci za 4 990 dinara.

 

Ulaznica za Exit Village može se kupiti po ceni od 2 490 dinara na sajtu exitfest.org.

 

 

 Danas se završava promotivna prodaja ulaznica za Exit!

Danas se završava promotivna prodaja ulaznica za Exit!

 

Zamena vaučera za narukvice za kupce ulaznica obavlja se na prošlogodišnjoj lokaciji (Preradovićeva ulica u Petrovaradinu, preko puta glavnog kolskog ulaza na Tvrđavu). Zamena počinje danas u 10h.

Ulaznice mogu da se kupe u Converse prodavnici u Shoping centru Ušće u Beogradu, na prodajnom mestu Gigstix u Pariskom magazinu u Novom Sadu, u Turističkoj organizaciji Novog Sada, ulica Modene 1, u filijalama Erste banke, kao i online, preko sajta Gigstix.com.

 

 

{xtypo_rounded1}VREME – vedro!

Po svim vremenskim prognozama, vreme tokom Exita biće sunčano i toplo, sa temperaturom koja prelazi 30 stepeni celzijusa.

To je odlična vest za sve posetioce festivala, kao i za kampere u Exit Vilidžu, koji će imati priliku da se sunčaju na novosadskoj plaži Oficirac na Petrovaradinskoj adi, gde je Vilidž i smešten.

Spakujte kupaće kostime, kratke šortseve i šeširiće – za samo nekoliko dana počinje Exit!{/xtypo_rounded1}

 

 

 

 

Više informacija:

www.exitfest.org