Home

VESTI

Converse vodi najzabavnije društvo u Holandiju na Lowlands!

No Comments EXIT

Converse vodi najzabavnije društvo u Holandiju na Lowlands!

Kupili ste ulaznice za Exit festival na Converse akciji „4+1 Moje društvo na Exitu“?  Sada je prilika da iskusite najbučniji letnji provod u svom životu!

 

I to ne samo na Exitu, nego i na holandskom muzičkom festivalu Lowlands na koji će Converse odvesti najzabavnije društvo sa Exita! 

 

Svim ekipama koje su ulaznice kupili preko Converse paketa pruža se mogućnost da učestvuju u super konkursu. Kad odete na Exit, ne zaboravite da uključite svoju kreativnost jer ćete imati priliku da zezanje na festivalu podelite sa svima na Converse Facebook stranici .

Slikajte se, snimajte klipove i odlično se zezajte, jer će društvu koje najbolje prikaže svoj provod na Exitu 2011 Converse obezbediti prevoz, smeštaj i besplatan ulaz na festival Lowlands u Holandiji koji se održava od 19. do 21. avgusta!

 

Potrebno je da snimak ili fotografiju sa vašeg zezanja na Exitu okačite na Converse stranicu, pozovete sve svoje prijatelje da „lajkuju” ono što ste okačili, a Converse će između tri predloga sa najviše lajkova izabrati najbolje društvo!

 

 

4+1   moje društvo na EXIT-u!
 

Lowlands je najveći holandski festival sa 55 000 posetilaca, više od 200 nastupa i preko 10 bina, sa festivalskom istorijom koja doseže čak do 1967. godine. Svake godine festival predstavlja najaktuelnije i najomiljenije svetske izvođače, a petoro drugara koji budu imali sreću da osvoje ovu nagradu gledaće nastupe Interpol, Arctic Monkeys,  Fleet Foxes, Elbow, James Blake, The Kills, Lykke Li, Trentemøller Live, The Vaccines, The Aphex Twins i mnogih drugih!

I ne zaboravite: pošto ćete na sve te silne festivale morati da idete kul obučeni, Converse je za sve učesnike akcije obezbedio popust od 10% na artikle u svojim prodavnicama, i to do kraja Exit festivala.

Takođe, Converse je za sve one koji su u okviru akcije 4+1 Moje društvo na Exitu kupili ulaznice obezbedio mesto u Vilidžu i besplatan prevoz do festivala iz Beograda, Niša, Subotice,  Zrenjanina, Čačka, Kraljeva, Kragujevca, Užica, Valjeva, Šapca i Rume.

Nemojte zaboraviti da ponesete šatore, vreće za spavanje, vaučere, kreme za sunčanje, sunčane naočare i sve ostalo što vam je potrebno za super boravak u Novom Sadu, na Exitu i u vilidžu!

Jer baš vi ste, uvereni smo, najbolja ekipa drugara u Srbiji!