Home

VESTI

“Burn road to Exit” žurka u Zrenjaninu!

No Comments EXIT

"Burn road to Exit" žurka u Zrenjaninu!Nakon projekta "Nasty Garden", koji je svojevremeno izazvao primetan boom u medijima širom Srbije, iz MEX-ove kuhinje nam stiže nov specijalitet!

Ovog puta u saradnji sa Burn energetskim pićem, predstavlja novi događaj. U pitanju je oficijalna promotivna žurka EXIT-a, pod rednim brojem 3, a pod punim nazivom: “Burn road to Exit”, koja će se odigrati 29. Juna u Zrenjaninu.

Ova žurka ujedno predstavlja otvaranje zrenjaninskog “Garden-a”, dobro poznate letnje kino bašte, velike diskoteke na otvorenom.

 

Na ovom event-u nastupiće više nego poznat dvojac “BURN DJ team” – Dejan Milićević & Marko Milosavljević, a pored njih, za pultom Vas očekuju Lea Dobričić i Dacha. Ono što bi trebalo napomenuti je to da će ceo prostor na kojem će se žurka održati biti opremljen “3D mapping” sistemom, laserima koju u vazduhu stvaraju realistične trodimenzionalne oblike, a što gosti definitivno nisu bili u prilici do sada da vide na ovim prostorima. Ulaznica za ovu žurku će biti čep limenke BURN energetskog pića, a daljim sakupljanjem čepova BURN-a, tokom žurke, možete osvojiti 4 VIP ulaznice za predstojeći EXIT festival.

Za sve one koji nisu do sada čuli za organizaciju MEX, reći ćemo Vam par reči o nama. Inicijalna ideja o stvaranju MEX-a nastala je nakon dugogodišnjeg samostalnog rada MEX-ovih sadašnjih članova, sa pojedinačnim tendencijama da se ostvare u delatnostima kojima su se bavili.

 

 

 Večeras kreće "Burn Road To Exit" party karavan!

"Burn Road To Exit" party karavan!

 

Cilj je bio jednostavan: da se u vidu jednog tima mladih, ambicioniznih i kreativnih ljudi ostvari simbioza znanja, iskustva i resursa koje su MEX-ovi članovi posedovali, što bi kao korelat imalo nezavisni entitet koji poseduje intelektualnu, tehničku i organizacionu eksplicitnost u polju marketinga, menadžmenta, medija, audio i video produkcije, fotografije, dizajna… Vođeni ovim konceptom, MEX počinje sa radom 2011. godine i već iste godine postaje veoma primetan u svetu medija, zahvaljujći svom projektu "prvencu" pod nazivom "Nasty Garden", koji ubrzo otvara nove poslovne horizonte MEX-ovom timu, a samim tim i uliva veliku dozu entuzijazma koji MEX-ov tim poseduje i danas.

Ono što sigurno znamo je to, da će nam MEX i ovog puta prirediti pravi spektakl, uz dosta iznenađenja, oko kojeg će se podići velika medijska prašina. Imajući to u vidu, prisustvo je obavezno! Vidimo se…

 

Pre nego što kreneš za Beograd, poseti i druge žurke iz turneje BURN ROAD TO EXIT, jer te na svakoj očekuju vredne nagrade za EXIT festival:

29.06.2012.  Zrenjanin    Letnji bioskop "Garden"
30.06.2012.  Beograd      TBA
06.07.2012.  Niš               Letnja pozornica, Niška tvrđava
07.07.2012.  Pančevo      Gradska plaža na Tamišu

Vidimo se na žurkama i Exit festivalu!