Home

VESTI

Budi domaćin svojoj omiljenoj zvezdi

No Comments EXIT

Budi domaćin svojoj omiljenoj zvezdi na ExituJoš dva dana je ostalo za prijavu za učešće u akciji „Budi domaćin svojoj omiljenoj zvezdi na Exit festivalu“.

 

Exit festival i Converse pozivaju sve one koji žele da upoznaju svoje omiljene muzičke zvezde, da se prijave za izazovnu ulogu domaćina bendovima i izvođačima na Exit festivalu 2010.

 

Budite domaćini izvođačima kao što su Faith No More, Placebo, Mika, Missy Elliott, David Guetta, Royksopp LCD Soundsystem, DJ Shadow i Pendulum.

 

Konkurs je produžen i trajaće do petka 25. juna, a odabrani će imati priliku da zavire u jedan dan nekog od napoznatijih muzičara na planeti, budu iza scene jednog od najboljih muzičkih festivala u Evropi, i u društvu slavnih izvođača dožive Exit na poseban način. 

 

 

Budi domaćin svojoj omiljenoj zvezdi na Exitu

Budi domaćin svojoj omiljenoj zvezdi na Exitu

 

 

Svi koji žele da se prijave potrebno je da na Converse Facebook event stranici pod nazivom Be a Host to your favourite music star at EXIT Festival! postave svoju fotografiju ili video inspirisan izabranim Exit izvođačem ili neobičnim događajem ili putovanjem u svojim Converse patikama. Zatim, je potrebno da pozovu svoje Facebook prijatelje da klikom na opciju "Like" glasaju za tu fotografiju ili video.

Nakon toga, potrebno je popuniti prijavni formular koji se nalazi na sajtu Converse.rs i zajedno sa fotografijom poslati na e- mail beahost@converse.rs.

U finale ulaze oni čija fotografija ili video ima najviše 'Like' opcija, a trajanje akcije je produženo i trajaće do petka 25. juna. Pobednici će biti izabrani u drugom krugu takmičenja na posebnom događaju, a sve finaliste Converse će obradovati vrednim nagradama.

Od svih kandidata se očekuje da govore engleski jezik, da su snalažljivi i organizovani. Pobednici će biti deo Exit hosting tima koji radi jedan od najodgovornijih poslova na festivalu i i dobiće jedinstvenu priliku da sa izabranim izvođačem provedu sve vreme njihovog boravka na Exitu, od dočeka na areodromu, boravka u backstage-u do priprema za nastup na festivalu.

 

 

 

 

Više informacija:

www.exitfest.org