Home

VESTI

Budi domaćin svojoj omiljenoj zvezdi na Exit festivalu

No Comments EXIT

Budi domaćin svojoj omiljenoj zvezdi na Exit festivaluExit festival i Converse pozivaju sve one koji žele da upoznaju svoje omiljene muzičke zvezde, da se prijave za izazovnu ulogu domaćina bendovima i izvođačima na Exit festivalu 2010.

 

Odabrani će imati priliku da zavire u jedan dan nekog od napoznatijih muzičara na planeti, budu iza scene jednog od najboljih muzičkih festivala u Evropi, i u društvu slavnih izvođača dožive Exit na poseban način.

Akcija počinje u ponedeljak 24. maja, a posetioci će imati priliku da se takmiče da budu domaćini izvođačima kao što su Faith No More, Placebo, Mika, Missy Elliott, David Guetta, Royksopp LCD Soundsystem, DJ Shadow i Pendulum. 

 

Svi koji žele da se prijave potrebno je da na Converse Facebook event stranici pod nazivom Be a Host to your favourite music star at EXIT Festival! postave svoju fotografiju ili video inspirisan izabranim Exit izvođačem ili neobičnim događajem ili putovanjem u svojim Converse patikama. Zatim, je potrebno da pozovu svoje Facebook prijatelje da klikom na opciju "Like" glasaju za tu fotografiju ili video.
 
 
Budi domaćin svojoj omiljenoj zvezdi na Exit festivalu
Budi domaćin svojoj omiljenoj zvezdi na Exit festivalu
 

Nakon toga, potrebno je popuniti prijavni formular koji se nalazi na sajtu Converse.rs i zajedno sa fotografijom poslati na e- mail beahost@converse.rs

U finale ulaze oni čija fotografija ili video ima najviše 'Like' opcija, a akcija je otvorena do 20. juna. Pobednici će biti izabrani u drugom krugu takmičenja na posebnom događaju, a sve finaliste Converse će obradovati vrednim nagradama.

Od svih kandidata se očekuje da govore engleski jezik, da su snalažljivi i organizovani. Pobednici će biti deo Exit hosting tima koji radi jedan od najodgovornijih poslova na festivalu i i dobiće jedinstvenu priliku da sa izabranim izvođačem provedu sve vreme njihovog boravka na Exitu, od dočeka na areodromu, boravka u backstage-u do priprema za nastup na festivalu.
 
 
 
{xtypo_rounded1}Ulaznice za Exit 2010.

U prodaji su  jednodnevne ulaznice za Exit. Za četvrtak, 8. jul i petak 9. jul, ulaznice iznose 2990 dinara. Cena ulaznice za treći dan festivala, subotu 10. jul, iznosi 3490 dinara, a za nedelju, 11. jul, 3990 dinara.

Četvorodnevne ulaznice i dalje koštaju 6490 dinara u pretprodaji, a njihova puna cena u redovnoj prodaji biće 10990 dinara. Ulaznice sada mogu da se kupe na šest različitih lokacija u Beogradu, tri u Novom Sadu i po jednoj u Nišu, Kragujevcu, Zrenjaninu, Subotici, Pančevu i Šapcu. Svi posetioci kupovinom ulaznice u Gigstix prodavnicama i filijalama Erste banke dobijaju vaučere, koji će se od 5. jula na ulazu na festival menjati za narukvice. Narukvice će biti personalizovane i važiće za jednu osobu.

U toku je i promotivna prodaja ulaznica za Exit za srednjoškolce, po ceni od 4990 dinara u Gigstix prodavnicama u Beogradu i Novom Sadu.

Više informacija o kupovini ulaznica mogu se pronaći na Exitfest.org i Gigstix.com.{/xtypo_rounded1}