Home

VESTI

Budi domaćin omiljenoj zvezdi na Exitu!

No Comments EXIT

Budi domaćin omiljenoj zvezdi na Exitu 2011!Exit festival poziva sve one koji žele da upoznaju svoje omiljene muzičke zvezde, da se prijave za izazovnu ulogu domaćina bendovima i izvođačima na Exit festivalu 2011.

Odabrani će imati priliku da zavire u jedan dan nekog od napoznatijih muzičara na planeti, budu iza scene jednog od najboljih muzičkih festivala u Evropi, i u društvu slavnih izvođača dožive Exit na poseban način.

 

Akcija počinje u četvrtak, 16. juna i trajaće sve do nedelje, 26. juna, a posetioci će imati priliku da se takmiče i da budu domaćini izvođačima sa svih bina Exit festivala.

Oni najsrećniji družiće se sa zvezdama poput Jamiroquai, M.I.A, Deadmau5, Magnetic Man, Underworld, Groove Armada, Beirut, Hadouken!, Kreator, Darkwood Dub, Photek, Anoraak i mogim drugim!

 

 

 Budi domaćin omiljenoj zvezdi na Exitu 2011!

Budi domaćin omiljenoj zvezdi na Exitu 2011!

 

Svi zainteresovani mogu da se prijave na dva načina. Oni stidljiviji mogu da preuzmu formular za prijavljivanje na sajtu exitfest.org na ovom linku, gde pored osnovnih podataka, treba da napišu zbog čega su baš oni savršen izbor za hosta Exit festivala. Prijavu sa fotografijom treba da pošalju na adresu [email protected]

Najzanimljivije, najzabavnije i najoriginalnije prijave ući će u uži izbor i nezavisna tročlana komisija izabraće hostove ovogodišnjeg festivala!

Za one malo hrabrije obezbeđena je prečica! Na stranici za Facebook event Exit festivala okačite video snimak, gde objašnjavate zašto ste baš vi idealan izbor za hosta Exita! Ispričajte nam sve! Šta slušate, koga volite, čemu se nadate… Potom pozovite svoje prijatelje da lajkuju snimak i pet video snimaka sa najviše lajkova ući će direktno u najuži izbor za hosta!

 

 

 Budi domaćin omiljenoj zvezdi na Exitu 2011!

Budi domaćin omiljenoj zvezdi na Exitu 2011!

 

Od svih kandidata se očekuje da govore engleski jezik, da su snalažljivi i organizovani. Pobednici će biti deo Exit hosting tima koji radi jedan od najodgovornijih poslova na festivalu i i dobiće jedinstvenu priliku da sa izabranim izvođačem provedu sve vreme njihovog boravka na Exitu, od dočeka na areodromu, boravka u backstage-u, do priprema za nastup na festivalu.

A šta je ono što će doživeti hostovi Exit festivala? Videće koja svetla ne podnose Jamiroquai, kakav escajg koristi Arcade Fire, šta piju Hadouken!, ko je druželjubiv, ko uobražen, ko razmažen…videće sve svetle i tamne tačke slave i to – izbliza!