Home

VESTI

Britanski ambasador u kampu EXIT-a

No Comments EXIT

Britanski ambasador u kampu EXIT-aAmbasador Velike Britanije u Srbiji Majkl Devenport 6. jula je, zajedno sa gradonačelnikom Novog Sada Igorom Pavličićem i predsednikom Vlade Vojvodine Bojanom Pajtićem, posetio kamp EXITA-a u Petrovaradinu, gde je već oko 4.000 gostiju tog muzičkog festivala.

Veoma zadovoljan svojom prvom posetom manifestaciji svetskog ugleda, na koju dolaze mnogobrojni mladi Britanci, Devenport je izjavio da EXIT šalje veoma pozitivnu sliku i poruku u svet.

 

On je naglasio da ga veoma raduje to što je na festivalu "veoma veliki broj britanskih posetilaca, kojima se sviđa ne samo muzika, nego i ukupna atmosfera na tom događaju".
 

 

 Britanski ambasador u kampu EXIT-a! Foto: www.021.rs

Britanski ambasador u kampu EXIT-a! Foto: www.021.rs

 

 

Kamp EXIT-a ugostiće oko 10.000 posetilaca iz zemlje i inostranstva, a o njihovom smeštaju brinuće 1.250 volontera.

Menadžer festivala Bojan Bošković izjavio je da se za 12. EXIT, na kojem se očekuje ukupno oko 150.000 domaćih i inostranih posetilaca, dnevno proda od 40.000 do 45.000 ulaznica.

Organizatori EXIT-a procenili su da će dvomilioniti posetilac festivala proći kroz kapije Petrovaradinske tvrđave u subotu 9. jula, kada će mu biti dodelčjena nagarda: besplatan ulaz na idućih 10 izdanja festivala, a očekuju ga i besplatni tokeni tokom četiri dana, pokloni iz suvenirnice, kao i specijalno iznenađenje.

 

 

 

 

Izvor:
B92