Home

VESTI

Automobilom na Exit

No Comments EXIT

 

Za vreme Exit festivala, novosadski Parking servis obezbediće posetiocima Exita dodatni parking prostor. Ako u Novi Sad dolazite automobilom, na raspolaganju će vam biti dodatna parking mesta na lokacijama o kojima više možete naći na ovom linku.

 

Preporučujemo vam da automobil parkirate na novosadskoj, levoj strani Dunava.

 

Na Bulevaru Mihajla Pupina, koji vodi ka mostu i tvrÄ‘avi i u okolini ovog bulevara možete parkirati automobil, posle čega imate najviše 10 minuta peške do Petrovaradinske tvrÄ‘ave.

U plavoj zoni sat vremena parkinga košta 20 dinara, a vreme parkiranja nije ograničeno. Parking na Bulevaru Mihajla Pupina (koji vodi ka mostu i tvrÄ‘avi) od ulice Jovana ĐorÄ‘evića do ulice Sonje Marinković pripada plavoj zoni. Plavoj zoni pripada i parking u Dunavskoj ulici, od Beogradskog keja do ulice Ignjata Pavlasa, kao i parkinzi u ulicama izmeÄ‘u Bulevara Mihajla Pupina i Žarka Zrenjanina. U crvenoj zoni sat vremena parkinga košta 20 dinara, ali je vreme parkiranja ograničeno na 120 minuta.

Parking se ne naplaćuje od 9 sati uveče do 7 ujutru. Nedeljom se parking ne plaća, a subotom se naplaćuje do 14 časova. Više informacija i mapu parking zona možete naći na ovom linku.