Home

VESTI

Akcija 4+1 Moje društvo na Exitu do srede uveče!

No Comments EXIT

Akcija 4+1 Moje društvo na Exitu do srede uveče!

Do 15. juna u ponoć traje promotivna akcija Conversa za studente i srednjoškolce.

Svaka ekipa od 4 studenta ili srednjoškolca koji budu zajedno kupovali ulaznice za festival dobiće petu ulaznicu za još jednog člana društva besplatno.

 

I to nije sve: uz jednu besplatnu ulaznicu u okviru paketa, Converse će organizovati besplatan smeštaj u Exit vilidžu za svih petoro, kao i besplatan prevoz do festivala! 

 

Paket može da se kupi u Converse Shop-u u SC Ušće na Novom Beogradu, prodavnici Gigs Tix u Pariskom magazinu i TONS-u u Novom Sadu ili online, preko sajta gigstix.com.  

Ni to nije sve! Svim ekipama koje su ulaznice kupili preko Converse paketa pruža se mogućnost da učestvuju u nagradnoj igri. Kad odete na Exit, ne zaboravite da uključite svoju kreativnost jer ćete imati priliku da zezanje na festivalu podelite sa svima na Converse web stranici.

 

 

 4+1  moje društvo na EXIT-u!

Društvo koje najbolje prikaže svoj provod na Exitu 2011 Converse će odvesti na još jedan veliki evropski festival! A pošto će na sve te silne festivale drugari morati da idu kul obučeni, Converse je za sve učesnike akcije obezbedio popust od 10% na artikle u svojim prodavnicama, i to do kraja Exit festivala.

Ovog leta buka je u modi, pa i vi budite glasni, najglasniji! Jer baš vas petoro ste, uvereni smo, najbolje društvo u Srbiji!
Više informacija o akciji na www.converse.rs i www.gigstix.com.