Home

VESTI

600 volontera za Exit festival!

No Comments EXIT

600 volontera za Exit festival! Exit festival ove godine otvara vrata za preko 600 volontera iz celog sveta koji će dobiti priliku da steknu neverovatna iskustva, radeći u programskoj produkciji, press centru, kampu, promo timu i drugim segmentima festivala.

 

Konkurs za prijave otvoren je od 31. maja do 20. juna, a svi mladi ljudi koji žele da se uključe i postanu deo ove velike organizacije potrebno je da popune formular na sajtu Exitfest.org.

Prijava sadrži opšte podatke, prethodna radna i volonterska iskustva, kao i motivaciono pismo za rad na Exit festivalu, u željenom segmentu organizacije.

 

Svi kandidati koji uđu u uži izbor potrebno je da prođu intervju i odgovarajuću obuku.

Volonteri na Exit festivalu imaće obezbeđen ulaz i boravak na festivalu nakon završetka propisanog radnog vremena, kao i besplatan boravak u Exit vilidžu, ishranu unutar vilidža i besplatne tokene za piće.

 
Po završetku festivala, volonteri dobijaju sertifikat kao priznanje o volontiranju što će im biti dodatna referenca u biografiji.

 

 
600 volontera za Exit festival!
 600 volontera za Exit festival!
 
Volonteri će kroz rad na Exit festivalu razviti osećanja pripadnosti i korisnosti za zajednicu, humanitarni rad, kao i za razvoj ličnosti i novih veština, timski rad, upoznati ljude iz različitih gradova i zemalja, poboljšati znanje stranih jezika i steći uvid u organizaciju jednog velikog festivala.
 
Poseban deo aktivnosti volontera predstavljaće i ekološke radionice na kojima će biti edukovani u oblasti primene tehnologija za obnovljive izvore energije i podići nivo ekološke svesti i znanja u oblasti zaštite životne sredine.  

Volontiranje će trajati od 5. do 12. jula 2010. godine na festivalu Exit u Novom Sadu, i to najviše šest sati u toku jedne smene.
 
 
{xtypo_rounded1}Ulaznice za Exit 2010.

U prodaji su  jednodnevne ulaznice za Exit. Za četvrtak, 8. jul i petak 9. jul, ulaznice iznose 2990 dinara. Cena ulaznice za treći dan festivala, subotu 10. jul, iznosi 3490 dinara, a za nedelju, 11. jul, 3990 dinara.

Četvorodnevne ulaznice i dalje koštaju 6490 dinara u pretprodaji, a njihova puna cena u redovnoj prodaji biće 10990 dinara. Ulaznice sada mogu da se kupe na šest različitih lokacija u Beogradu, tri u Novom Sadu i po jednoj u Nišu, Kragujevcu, Zrenjaninu, Subotici, Pančevu i Šapcu. Svi posetioci kupovinom ulaznice u Gigstix prodavnicama i filijalama Erste banke dobijaju vaučere, koji će se od 5. jula na ulazu na festival menjati za narukvice. Narukvice će biti personalizovane i važiće za jednu osobu.

U toku je i promotivna prodaja ulaznica za Exit za srednjoškolce, po ceni od 4990 dinara u Gigstix prodavnicama u Beogradu i Novom Sadu.

Više informacija o kupovini ulaznica mogu se pronaći na Exitfest.org i Gigstix.com{/xtypo_rounded1}