Home

VESTI

Energični set italijanskog dvojca zaokružio šesto izdanje Refresh festivala

No Comments Festival

Energični set italijanskog dvojca zaokružio šesto izdanje Refresh festivalaPoslednje, finalno veče festivala svojim setom otvorio je mladi i talentovani novosadski DJ Marko Valentini, nakon koga se na scenu popeo i DJ Big R.

   

Publika je u nekoliko navrata pozdravila ovacijama set rezidenta diskoteke Maksimus, kao i zvezda večeri italijanskog dua Steve Foresta i Nicole Fasana.

   

Njih dvojica su se na scenu popeli oko dva sata nakon ponoći i tokom vise od dva sata B2B seta zavrteli trake medju kojima su se i nasli remiksi sjajnih svetskih izvodjača poput benda One republic, RHCP, Depeche mode i drugih.

 

Publika je neumorno cupkala ali sa sa njima i Nicola Fasano koji je tokom gotovo svake numere skakao i pozivao publiku na ples.

 

Sjajna publika, neverovatna atmosfera, sjajan festival.Drago nam je što ste nas pozvali i sto smo imali priliku da se družimo sa vašom publikom – istakao je italijanski duo nakon seta.

 

 

 Energični set italijanskog dvojca zaokružio šesto izdanje Refresh festivala

Energični set italijanskog dvojca zaokružio šesto izdanje Refresh festivala

 

 

Provod je trajao do ranih jutarnjih sati, zahvaljujući i domaćem DJu Danilu Kovačeviću. On je smirenijim i veoma interesantnim setom zaokružio finalno veče festivala koje je posetilo oko 1.500 fanova elektronske muzike.

 

Zavesa ovogodišnjeg festivala je spuštena, a organizatori najavljuju novo druženje narednog leta sa novim imenima i zvezdama svetske muzičke scene na sedmom izdanju Refresh festivala 2013.