Home

VESTI

“Elements” festival odložen za april 2013.

No Comments Festival

"Elements" festival odložen za april 2013.Obaveštavamo vas da će Elements Festival koji je zakazan za 21.12. 2012. u Kombank Areni biti odložen, usled novonastale situacije vezane za tehničku podršku Festivala.

Zbog loših vremenskih uslova na celoj teritoriji Balkana i usporavanja dostave pojedinih, neophodnih delova scenografije i opreme, kao i zbog povećanog rizika da isti ne budu dostavljeni na vreme, Elements Festival biće pomeren za 20. april 2013.

 

S obzirom da je Elements festival najavljen kao jedan od najvećih spektakla svih vremena na našim prostorima, nismo spremni na kompromise u kvalitetu, kako programa, tako i scenografije i produkcije.

 

Najavljujemo da će Elements festival koji će biti održan 20. aprila u Kombank Areni imati unapređenu scenografiju i produkciju, ali će svakako tema festivala biti izmenjena, a kao najveću posebnost u odnosu na najavljeni festival 21.12.2012. organizator najavljuje da će pored objavljenih izvođača, u aprilu festival unaprediti sa jednim od najvećih DJ-eva današnjice kao glavnim headlinerom.

 

 

 "ELEMENTS" festival

"ELEMENTS" festival

  

Organizator obaveštava da se povraćaj novca za kupljene karte može izvršiti već od ponedeljka 17.12.2012 na svim prodajnim mestima Eventima.

Kupljene ulaznice za 21.12. neće važiti za festival u aprilu. Povraćaj se vrši isključivo na prodajnim mestima na kojima je ulaznica kupljena.

Sve preciznije informacije o Festivalu na
www.elementsfestivals.com i FB/elementsfestivals .

 

 

 

S poštovanjem,
ELEMENTS tim