Home

VESTI

Dva dana najboljeg savremenog hip hop, jazz i street plesa!

No Comments Festival

Dva dana najboljeg savremenog hip hop, jazz i street plesa!Drugi edukativni festival uličnog plesa DANCING CITY! BEOGRAD PONOVO PLEŠE! Dva dana najboljeg savremenog hip hop, jazz i street plesa!
  
Dancing City otvoren je za plesače svih plesnih stilova koji su željni novih znanja i iskustava. Uz pomoć Ambasade SAD u Beogradu i Ministarstva kulture Republike Srbije, Dom omladine Beograda ugostiće dva vrhunska svetska koreografa Mishu Gabriela i Mehmeta Durmaza.
  

Festival Dancing City će 6 i 7 oktobra u Domu omladine ugostiti jednog od glavnih aktera filma Step Up revolution MIshu Gabriela. Koreograf, igrač i glumac Misha Gabriel će 06. oktobra održati više plesnih radionica new style-a, hip hop-a i street dance-a, sa početkom u 12.00h u sali Amerikana.  Posle uspešne saradnje sa Michael Jacksonom, Janet Jackson, Justinom Timebrlakeom i drugima Misha je postao jedan od najtraženijih igrača i koreografa koji širom sveta prenosi plesna znanja igračima različitih plesnih stilova. Prvi put u Srbiji i regionu Misha Gabriel će držati master class radionice za igrače svih uzrasta i nivoa. Naučite neke od najpoznatijih koreografija iz filmova Step Up revolution i This is It.

 

 

 Dva dana najboljeg savremenog hip hop, jazz i street plesa!

Misha Gabriel

 

 
Pored glavne koreografske zvezde, Festival Dancing City će u Domu omladine ugostiti još jednog poznatog koregrafa iz Nemačke – Mehmeta Durmaza. Mlada zvezda u usponu već uveliko je poznat kao igrač koji je plesao sa najvećim imenima svetske muzičke industrije: Shakirom, Janet Jackson, Rihannom kao i po učešću u najvećim muzičkim događajima kao sto su X faktor, The Voice i MTV dodela nagrada. Njegove radionice će se održati u nedelju 7. oktobra sa pocetkom u 15.00 h, a stilovi koji će biti obrađivani su lyrical hip hop, street jazz i new style.

 

 

 Dva dana najboljeg savremenog hip hop, jazz i street plesa!

Mehmet Durmaz

 

 

Prijave se vrše na sajtu festivala Dancing City: www.dancingcity.rs ili pola sata pre početka radionica.

 

DANCING CITY 2
06&07. oktobra 2012.
DOB//Amerikana