Home

VESTI

Dodatnih 5.000 ulaznica za Depeche Mode

No Comments Festival

 Dodatnih 5.000 ulaznica za Depeche Mode

Nakon što je rasprodato svih 30.000 ulaznica za ovogodišnji Tuborg Green Fest, kapacitet je proširen i u prodaju je pušteno dodatnih 5.000 ulaznica.

U filijalama Erste banke i Gigstix prodavnicama prodaju se ulaznice za VIP tribinu i parter, dok je fan pit rasprodat. Ulaznice za parter koštaju 2990, a za VIP tribinu 7500 dinara.

Najveći broj prodajnih mesta nalazi se u filijalama Erste banke na šest lokacija u Beogradu, dve u Novom Sadu, i po jednoj u Nišu, Kragujevcu, Subotici i Zrenjaninu.

Dve Gigstix prodavnice se nalaze u beogradskoj koncept radnji Supermarket i novosadskom tržnom centru Pariski magazin. Ulaznice se i dalje mogu kupiti i putem sajta Gigstix.com, a od 23. marta počela je i prodaja ulaznica van Srbije.

S obzirom na sve veći rast prodaje ulaznica, očekuje se da će i novi kontigent od dodatnih 5.000 ulaznica biti ubrzo rasprodat.

Tuborg Green Fest u Srbiji na kojem će 20. maja na UšÄ‡u pored Depeche Mode nastupiti i liverpulski bend Ladytron i elektro pankeri Motor, organizuju „The State of Exit“, „Carlsberg Srbija“ i „Live Nation“.

 

Dodatnih 5.000 ulaznica za Depeche Mode

 

 

 

Izvor:

ExitFest.org