Home

VESTI

DJ Omnia prvi hedlajner Wonderland festivala

No Comments Festival

OBAVEZNO UPISATI OPISMladi ukrajinski superstar, Evgeni Smirnov, poznatiji pod pseudonimom DJ Omnia, nastupiće 12. oktobra u KPGT-u Beogradu na prvom Serbia Wonderland festivalu.

      

Mladi DJ i producent je trenutno jedan od najtraženijih i najpopularnijih DJ-eva iz Armadine postave. Internacinalnu karijeru je započeo pre tri godine i od tada se penje ka vrhu neverovatnom brzinom uz podršku velikih imena kao što su Armin Van Bjuren i Markus Šulc. Prošlu godinu je završio na 58 mestu DJ magazina dok njegova popularnost danas konstantno raste i očekuje se da će ovu godinu završiti u TOP 20.
   

Njegov zvuk je za kratko vreme postao prepoznatljiv u celom svetu, a singlovi koje je izbacio u 2012. godini su vrteli najbolji svetski DJ-evi. Nastupao je u najvećim klubovima poput Ministry of sound u Londonu, radio kao rezident na Ibici, bio zveda Ultra music festivala u Argentini, Global Gatheringa, festivala Zouk u Singapuru i Kuala Lumpuru kao i Arminovog serijala A state of Trance 550 i 600.

 

Na festivalu Serbia Wonderland biće jedan od hedlajnera i nastupiće na "Miracle" stejdžu u KPGT-u. Time će mnogobrojni obožavaoci progresiv trens zvuka i Armada music-a konačno dobiti priliku da uživo čuju zvezdu svetskog kalibra.

 

 

 {mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=o4SIO5aNj40|width=450|height=364{/mgmediabot2}

DJ Omnia prvi hedlajner Wonderland festivala

 

 

Organizatori Serbia Wonderland festivala su na svojoj Facebook stranici (www.facebook.com/serbiawonderlandfestival) sproveli anketu gde se u sklopu akcije "posetioci sami kreiraju svoj festival" sprovodi glasanje da li da se novac prikupljen od karata uloži u produkciju i scenografiju ili da se dovede još jedan DJ iz Spinnin records-a, što je bila želja glasača iz prethodne ankete. "Svaki glas i svaka podrška je dobro došla, želja nam je da napravimo festival u čijem napretku i građenju učestvujemo svi zajedno", ističu u Jungle Tribe-u, koji stoji iza ovog projekta.

Inače, promo karte za festival su rasprodate, trenutna cena karata iznosi 890 dinara i važi do kraja septembra, nakon čega će poskupeti na 1190 dinara.