Home

VESTI

DJ MAG Festival u klubu Papaya

No Comments Festival

DJ MAG Festival u klubu PapayaNajtraženija svetska dance atrakcija SWEDISH HOUSE MAFIA prva je službena potvrda koja stiže iz tabora kluba Papaye.

Magični trio Axwell, Steve Angelo i Sebastian Ingrosso danas se porede sa najvećim rock zvezdama, a nastup u klubu Papaya biće jedan od retkih u 2011.g.

 

Naime, šveđani su se u 2011. godini odlučili vezati isključivo za najveće svetske festivale i pozornice, a samo nekoliko klubova u svetu imaće tu privilegiju imati ih svu trojicu zajedno.

Njihov prošlogodišnji nastup u Papayi organizatori su proglasili najboljim u 2010.godini, a ulaznice za isti planule su u rekordnom vremenu.

Za prestižno izdanje Top 100 Dj's magazina Dj Mag, Axwell je izjavio da mu je među 253 nastupa u 2010. godini najdraži upravo onaj u klubu Papaya. Ta izjava je najbolja reklama, ne samo za klub, već i samu destinaciju ali i hrvatski turizam. Pokazatelj koji najviše tome ide u prilog jeste i činjenica da je za njihov nastup pretprošle godine Papaya u pretprodaji prodala ulaznice u 52 zemlje, a prošle godine u čak 72 zemlje.

 

 

Swedish house Mafia

Swedish house Mafia

 

Fenomen zvan «Swedish house Mafia» magazin Rolling Stone nazvao je novim rock zvezdama današnjice. Bilo da snimaju u L.A. studiju sa Pharellom («One»), ili se provode sa Paris Hilton, ovaj «titanic trio» sa pravom nosi status zvezda.

Dj Mag – magazin kojeg obožavaju Dj-i, cene producenti i struka biće nositelj imena festivala kojeg će 10. kolovoza otvoriti popularni šveđani. Dj Mag festival će tako od 10. pa sve do 13. avgusta predstaviti kremu Dj-a i producenata. Sve ljubitelje Swedish House Mafie zvuka svakako će razveseliti vest da će 12. avgusta pozornicu Papaye zauzeti ponovno zauzeti Steve Angelo sa svojim mlađim bratom AN21 i kolegom Max Vangeli u sastavu i konceptu kojeg su nazvali Size Matters.

Šveđani će tako dominirati prvim Dj Mag festivalom u Papayi. Poseban prostor u magazinu Dj Mag posvetiće sve popularnijoj destinaciji za mlade, plaži Zrće, a reportaža sa festivala u Papayi biće šlag na torti. Potvrde gostovanja za ostale festivalske dane Papaya će uskoro objaviti.

Ulaznice za Dj Mag festival i ostala gostovanja biće dostupna u prodaji putem sustava Eventim od petka 21. januara. Prvi kontigent ulaznica po promotivnoj ceni svakako potražite na www.eventim.hr .

 

 

Swedish house Mafia

Swedish house Mafia

 

Svim budućim posetiocima Dj Mag festivala, Papaya savetuje da svoju ulaznicu kupe u što kraćem roku kako bi osigurali svoje mesto na jednom od najvećih nastupa u 2011.godini. Swedish House Mafia je čak 7 meseci ranije rasprodala svoju turneju u Velikoj Britaniji!

SWEDISH HOUSE MAFIA – najpoznatiji švedski muzički proizvod poslednjih deset godina suvereno drži tron muzičke industrije, a iza zaraznih ritmova trojca zvanog Swedish House Mafia stoje velikani produkcije: Steve Angello, Axwell i Sebastian Ingrosso. Umetnost koju stvaraju u studiju pojedinačno predstavljaju na svetskim festivalskim i klupskim pozornicama čitave zemaljske kugle.

Prilika da ih vidite zajedno u sastavu Swedish House Mafia je jako retka, a počašćene su jedino najpoznatije svetske destinacije poput Miamija i Ibize. Na toj karti nezaobilaznih destinacija od pretprošle godine stoji i zastava kluba Papaya. Prošlogodišnjem nastupu Swedish House Mafie u Papayi svedočilo je više od 5000 gostiju iz celog sveta.

Ove godine ovaj „titanic trio“ u Papayu dolazi opravdati titulu najveće svetske atrakcije!

{xtypo_rounded1}PAPAYA klub nalazi se u mestu Novalja na otoku Pagu. Prekrasna peščana plaža u uvali Zrće posljednjih je godina postala jedno od najboljih mesta za vrhunsku zabavu na otvorenom u ovom delu sveta. Sam klub otvoren je 2002. godine. i prostire se na 3000 m2. Smešten je na samoj plaži tik uz Jadransko more što gostima pruža vrhunski užitak.

Klub je izgrađen od prirodnih, ekoloških materijala – kamen i drvo, kako bi se što bolje uklopio u okruženje mediteranskog podneblja. Za nastupe brojnih svetskih DJ zvijezda organizatori programa su morali osigurati vrhunske produkcijske zahteve pa tako klub ima najbolju vizuelnu i zvučnu kulisu u ovom delu Europe što posebno veseli brojne ljubitelje urbane muzike.

Klub već osam godina promoviše isključivo urbanu muziku i spada u sam vrh svetske muzičke scene.  O Papayi su pisali i govorili: BBC, MTV, Dj Mag, Daily Star, Wizzair magazin, Music News, Travel Chanell, Guardian i dr. Papaya je u 2010.g. ugostila preko 30 najvećih svetskih Dj-a – Tiesto, Sven Vath, Armin Van Buuren, Paul Van Dyk, Ferry Corsten, David Morales, Markus Shulz, Ferry Corsten, Calvin Harris samo su neke od vodećih svetskih DJ zvezda koje su nastupile u novaljskom klubu PAPAYA.

Samo prošle godine plažu Zrće posetilo je oko 700 000 turista koji su došli iz 72 zemlj, a je zabeleženo je i oko 1.000.000 noćenja u Novalji. {/xtypo_rounded1}