Home

VESTI

DJ Hardwell u Papayi!

No Comments Festival

DJ Hardwell u Papayi!Izvanredna sezona kluba Papaya pod pokroviteljstvom najvećeg EDM medija u SAD-u Dancing Astronaut ovoga leta na Zrće dovodi svetsku DJ senzaciju HARDWELLA koji je nedavno proglašen najboljim DJ-em današnjice po izboru prestižnog muzičkog časopisa DJ MAG!

   

Jedan od najboljih klubova Hrvatske koji slovi i kao 23. najbolji klub sveta, novaljska Papaya, najavljuje ponovno gostovanje najpopularnijeg DJ-a današnjice – Hardwella!
 

U tri festivalska dana, od 29. do 31. jula, Papayom će po treći puta zavladati fenomenalna atmosfera nastupa jednog od najpoznatijih muzičkih imena sveta. Nakon senzacionalnog nastupa na nedavno završenom UMF festivalu u Miamiu, Hardwell ovoga leta nastupa i u sklopu UMF Europe koji se druge godine održava u Splitu, a za nastup u Papayi najavljuje spektakularnu „Hardwell presents Revealed“ turneju kojom tokom poslednjih godinu dana osvojio kanadsku publiku.

 

Event je pod pokroviteljstvom najvećeg EDM medija SAD-a, Dancing Astronaut, koji za Hrvatsku kaže kako vrlo brzo postaje središnjom evropskom klupskom destinacijom za one koje traže manje iskomercijalizovana mesta koja pružaju oblik zabave kakav se može pronaći na popularnom partijanerskom odredištu Ibizi. Plažu Zrće i klub Papaya opisuju draguljem hrvatskog turizma, a više detalja možete proveriti u izvornom članku ovde.

 

 

 DJ Hardwell u Papayi!

DJ Hardwell u Papayi!

 

 

Hardwell je višestruko nagrađivani, mladi i talentovani DJ, koji je svoju karijeru započeo sa svega 13 godina. Hplandska izdavačka kuća potpisala je ugovor s Hardwellom kada je imao svega 14 godina prepoznavši njegov izniman dar te je ubrzo počeo obilaziti sva eminentna klupska mesta elektronske muzike. U 2014. proglašen je svetskim broj 1 DJ-em po izboru eminentnog britanskog muzičkog časopisa DJ MAG. Već niz godina gostuje kao jedan od centralnih imena na najvećim festivalima sveta poput američkog Ultra Music festivala, belgijskog Tomorrowlanda i britanskog Creamfieldsa, a njegova turneja „Hardwell presents Revealed“ svaki puta biva rasprodana sa preko 20 hiljada karata. Nakon Miamija, Las Vegasa, Grčke, Zuricha, Amsterdama i Kanade „Hardwell presents Revealed“ dolazi u Hrvatsku – tačnije klub Papayu – čime će Hrvatska postati jedina destinacija u regiji koja je ugostila ovaj spektakularan program.

Cena karte za Hardwell presents Revealed festival mogu se nabaviti u predprodaji po ceni od 415 kn za sva tri dana festivala na stranici www.papaya.com.hr. Sve informacije vezane uz klub Papaya i nadolazeću sezonu 2014. mogu možete proveriti na web adresi www.papaya.com.hr.