Home

VESTI

DIS-PATCH promo turneja

No Comments Festival

Dis-patch festival je poslednjih godina vrlo aktivan na međunarodnom planu.

 

Pre ovogodišnjeg festivala, 26. i 27. septembra predstavićemo se u Hagu showcaseom u okviru Today's Art festivala, tamošnjeg ekvivalenta Noći muzeja sa akcentom na savremenom stvaralaštvu. Iskoristićemo posetu Holandiji da se dan ranije predstavimo i amsterdamskoj publici. U regionu, ovoga puta ćemo posetiti Zagreb.

Tome će prethoditi i mini promo-turneja po Srbiji tokom septembra i prve nedelje oktobra, koja će obuhvatiti više gradova u Vojvodini i centralnoj Srbiji, sa ciljem da se naše aktivnosti predstave i izvan Beograda, a publika animira da eventualno poseti glavni grad tokom trajanja festivala.

 

Naravno, cilj je i ponuditi uzbudljiv jednovečernji program, za šta će se potruditi učesnici, izabrane snage domaće scene koji blisko saraÄ‘uju sa festivalom tokom poslednjih godina, i do sada su nastupali kroz njegov program: Lukatoyboy, WoO, Izvanredni Bob, Piece of Sh.., Haritmia i DJ Moodswinger/BGYSS, kao i prateća izložba D-p postera i vizuelnog identiteta Nebojše Cvetkovića/Studija Pure koji je više puta nagraÄ‘ivan za svoje kreacije za Dis-patch .  

Tokom 2009. godine Dis-patch planira još putovanja po regionu, i već u martu mesecu možete očekivati novu turneju koja će okupiti domaće, regionalne i internacionalne snage.  

 

 

Datumi turneje:

20/09 // Klub Feedback, Niš

25/09 // Overtoom 301, Amsterdam, Holandija

26/09 // Today's Art Festival, Hag, Holandija

27/09 // Today's Art Festival, Hag, Holandija

03/10 // Klub SC, Zagreb, Hrvatska

04/10 // Kulturni centar, Pančevo

05/10 // Klupče, Zrenjanin

Promotivna turneja je realizovana u saradnji sa beograskom organizacijom Anonymoussaid.  

WoO + Bob // www.myspace.com/belgradenoise

Lukatoyboy // www.myspace.com/lktyby

Haritmia // www.harimtia.net

Piece of Shh… // www.myspace.com/pieceofshh

DJ Moodswinger // www.myspace.com/djmoodswinger

Studio Pure // www.studiopure.net