Home

VESTI

Vodimo vas na 9. FoamFesta u Rumi

No Comments Festival Foam Fest Ruma Vodimo vas

MOĆNE ŽENSKE DJ ZVEZDE ZA VRHUNSKU ŽURKU NA FOAMFESTU 

Dugo očekivani muzičko-vizuelni spektakl i najveći letnji događaj na teritoriji Srema, FoamFest, stiže u Rumu u subotu, 21. jula.

Devetu godinu zaredom na sportskim terenima “Breg” održaće se vrhunska žurka uz veliki broj izvođača i plesača, živopisnu pirotehniku i, naravno, ogromnu količinu pene.

Ovog leta FoamFest biće u znaku dama. Viktória Metzker, višestruka dobitnica prestižnih nagrada za najboljeg mađarskog DJ-a, predvodi potpuno ženski lineup. Pored nje, nastupiće atraktivna i harizmatična Dea Tosh, jedna od najboljih ženskih DJ-eva na Balkanu, Lea Davogić – najtraženiji beogradski ženski RnB DJ, mlada techno dama DJ Angella iz Skoplja, dok će Una Andrea zagrejati i rasplesati prisutne za ovu mega žurku.

Kao specijalna gošća nastupiće Mimi Mercedez, jedinstvena i neponovljiva rap atrakcija. Ključna predstavnica beogradskog hip hopa i jedna od najinteresantnijih zvezda regionalne muzičke scene prirediće nastup u okviru #TBRGOpen kampanje.

Karte za deveto izdanje FoamFesta  su u prodaji po ceni od 749 dinara na svim Eventim, Gigs Tix i DD Tickets prodajnim mestima.

O izvođačima na Foam Festu

Viktória Metzker, zanosna EDM i house diva iz Mađarske, DJ-ingom se bavi od 19. godine, a već godinu dana kasnije objavljuje prvo izdanje. Poznata je po hitovima “Don’t Let me Know”, “So Amazing”, “Promise”, “Music is On”, “Find a Way”, “Playgirl”… Nastupala je na brojnim festivalima i klubovima širom Evrope, u Las Vegasu, Majamiju, Los Anđelesu, Dubaiju, Kini, Japanu, Indiji i Australiji i, naravno, na najpopularnijem party ostrvu – Ibici.

Dea Tosh miljenica je domaće publike, a nakon pet godina ponovo dolazi na FoamFest. Po završetku studija dizajna na Islandu, Dea bira DJ karijeru i u potpunosti se posvećuje muzici. Usledila su brojna gostovanja širom Evrope, kao i proboj na globalnu elektronsku muzičku scenu kroz saradnju sa producentom The Glitch na izdanju “Acid Drops”, objavnjenom za španski PACHA Recordings. Ova lepotica za miksetom svojom strašću i energijom i jedinstvenom kombinacijom tech i afro house ritmova napraviće šou za pamćenje.

Lea Davogić, pijanistkinja, lice sa naslovnica, DJ i balerina. Svira klavir od devete godine, a muzičku akademiju završila je sa 24. Šetala je modnim pistama velikih metropola, pojavljivala se na fotografijama poznatih umetnika i bila njihova muza. Ljubav prema muzici i klabingu okrenule su je ka DJ-ingu, a na njenu muziku utiču različiti žanrovi: RnB, rap, deep house i tech house. Zaštitno je lice i osnivač serijala žurki Cherry on Top i trenutno je rezident DJ dva prestižna kluba u Beogradu.

Angella je perspektivna i mlada DJ zvezda u usponu. Izdvojila se svojom jedinstvenom tehnikom miksovanja, a nastupala je širom Makedonije kao domaća podrška renomiranim DJ imenima svetske elektronske scene. Domaća publika je nedavno imala priliku da je upozna, na Serbia Color Festivalu (Rejv u šumi), gde je nastupala sa Leom Dobričić i Ilijom Đokovićem.

Una Andrea, DJ dama iz Beograda poznata je po širokom spektru žanrova, od deep i tech house-a, do progressive-a i techno-a, koje veoma vešto kombinuje, ali uvek ostaje “verna” melodičnim zvucima, fuziji vokala i dubokim bas linijama. Ova harizmatična devojka broji nastupe širom regiona, a najazapaženiji u dosadašnjoj karijeri defiitivno su Exit, Hills Up i Fire Festivali.

Event

Deveto izdanje FoamFesta u Rumi

 

Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima te vodi na Foam Fest 2018, Ruma.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:“FOAM FEST RUMA”.

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon isteka roka.

 

PRAVILA I NAPOMENE

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno. Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, muzički magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika. Svi prikupljeni podaci korisnika će biti korišćeni isključivo za promotivne svrhe magazina Clubbing.rs. Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe, niti ih prosleđujemo trećim licima.

 

 

 

Tags: , , , , , ,