Home

VESTI

Defected Croatia objavio nova imena

No Comments Festival

Defected Croatia objavio nova imenaDefected Croatia, a održaće se od 11.-15. avgusta na prekrasnoj lokaciji The Garden Resort u Tisnom.

 

Svetski poznati DJ-evi, showcase program muzičkih etiketa, zabave na brodu i plaži, kao i u klubu Barbarella’s obeležiće novi festival na obali. Objavljena su nova imena na line-upu među kojima su Crookers, DJ Spen, Karizma, Atjazz, FCL, Nightmares On Wax, Honey Dijon, Red D, San Soda, Low Steppa, Black Motion, Lee Walker. U prodaji su snižene cene ulaznica za regiju.
 

Defected Croatia festival na rasporedu je od 11. – 15. avgusta 2016. u The Garden Resortu u Tisnom, a iza njega stoji Defected, jedan od najcenjenijih brendova u house muzici. Ulaznice za ranoranioce su rasprodate, a upravo su objavljena nova imena koja će se naći na letnjem line-upu ovog festivala.

Defected Croatia će na idiličnoj lokaciji na obali ugostiti mnoštvo svetski poznatih DJ-eva koji će se naći za pultom na glavnoj pozornici, kao i onoj uz plažu, te na zabavama na brodovima koje će nadopuniti iskustvo partyja na otvorenom u klubu Barbarella’s.

Najnovija imena na line-upu uključuju postavu već etabiliranih izvođača, kao i novih talenata, a to su Crookers, DJ Spen, Karizma, Atjazz, FCL, Nightmares On Wax, Honey Dijon, Red D, San Soda, Low Steppa, Black Motion, Lee Walker, Adesse Versions, Kai Alcé, Dr Packer, Joss Moog, Studio Heist, ATFC, the Shapeshifters Andy Daniell, te sledi još objava novih imena. 

 

 

 Defected Croatia objavio nova imena

Defected Croatia objavio nova imena

 

 

Svi se oni priključuju već potvrđenim imenima koja čine Basement Jaxx (DJ Set), Dennis Ferrer, Julio Bashmore, Kenny Dope, Roger Sanchez, Guti (Live), Nick Curly, Osunlade, Noir, Riva Starr, Sandy Rivera, Tube & Berger, Sonny Fodera, Sam Divine, Franky Rizardo, &Me, Adam Port, David Mayer, Purple Disco Machine, John Morales, ANOTR, Dario D’Attis, Eli Escobar, Fred Everything, Worthy, Luke Solomon i Simon Dunmore.

Potpuni festivalski program uključuje i partnere Defected In The House, Strictly Rhythm, Glitterbox, Classic i DFTD koji će programirati zvuk pozornica i raznih događaja na festivalu, promicati najbolje izvođače u house žanru, underground DJ talente, sve to uz najviše produkcijske standarde koji odlikuju Defected zabave svih godina postojanja.

Smešten u skrivenoj uvali s vlastitom peščanom plažom i kristalno čistim morem, Defected Croatia je savršen spoj odmora i festivala u intimnom okruženju koji osigurava pet dana house hedonizma. Jedinstvena lokacija na obali, The Garden Resort u Tisnom, na glavnoj će pozornici ugostiti headlinere iz celog sveta, nadomak plaže, na kojoj se nalazi pozornica smeštena odmah uz more s pogledom na obližnje otoke, a sve to pruža magično iskustvo za izvođače i posetioce. Legendarni klub na otvorenom Barbarella’s omogućava ples pod zvezdama sve do zore. Zabave na brodu koje će se održavati dva puta dnevno održavaće se na drvenom brodu Argonaughty koji će biti dom nezaboravnih trenutaka. Dodatna imena na line upu, program i raspored zabava na brodovima biće objavljeni uskoro.

 

 

Defected Croatia objavio nova imena

Defected Croatia objavio nova imena

 

 

Ulaznice

U prodaji su jeftinije festivalske i dnevne ulaznice za regiju tj. za državljane Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore i Kosova. Nedeljna festivalska ulaznica iznosi 750 kuna. Dnevne cene su 120 kuna za prvi i zadnji dan festivala, odnosno 200 kuna za vikend dnevne ulaznice. Grupna ulaznica za sve večeri u klubu Barbarella's je 350 kuna. Ulaznice se mogu kupiti u sastavu Entrio.hr, tj. na linku www.entrio.hr/event/defected-croatia.

Svi kupci Ex-Yu ulaznica moraju na ulazu predočiti važeći dokument. Ulaznice za klub Barbarella's i zabave na brodovima se kupuju posebno.

Više informacija o lokaciji, smještaju, i programu pronađite na stranici www.defected.com/croatia

 

Pogledajte video najavu:

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=G9g-QoxJqew|width=450|height=364{/mgmediabot2}

Defected Croatia 2016

LINEUP:
VERY SPECIAL GUESTS:BASEMENT JAXX (DJ SET) DENNIS FERRER – KENNY DOPE – ROGER SANCHEZ – JULIO BASHMORE – GUTI LIVE – NICK CURLY – NOIR – OSUNLADE NIGHTMARES ON WAX – DJ SPEN – KARIZMA – CROOKERS – RIVA STARR – SANDY RIVERA (KINGS OF TOMORROW) – TUBE & BERGER – SAM DIVINE SONNY FODERA – FRANKY RIZARDO – BLACK MOTION – LEE WALKER – LOW STEPPA – KAI ALCÉ – &ME – ADAM PORT – DAVID MAYER – FCL – ADESSE VERSIONS – HONEY DIJON – DR PACKER – PURPLE DISCO MACHINE – JOHN MORALES – ANOTR – THE SHAPESHIFTERS – RED D – SAN SODA – JOSS MOOG – DARIO D’ATTIS – ELI ESCOBAR – FRED EVERYTHING – ATJAZZ – ATFC – STUDIO HEIST – ANDY DANIELL – WORTHY – LUKE SOLOMON – SIMON DUNMORE + MORE TBA