Home

VESTI

Danas počinje 8. Soundlovers festival!

No Comments Festival

Danas počinje 8. Soundlovers festival!Ove godine, letnji festival elektronske muzike ˝Soundlovers˝ održaće se  8. put po redu u period od 22. do 24. jula u prostoru letnje Kino bašte.
  

Organizatori najavljuju pravi spektakl. Poneseni prošlogodišnjim uspehom kada je festival proširen na tri dana, najavljuju da će se ove godine organizacija podići na novi nivo, te da publika ponovo može očekivati noći za pamćenje.
  

Festival ove godine traje 3 dana, to je novina koju smo uveli prošle godine, što pokazuje da se festival širi i da počinje da oblikuje jednu veoma ozbiljnu priču. Prema prodaji prvog kontigenta karata, možemo reći da će ove godine festival biti najveći do sada, izjavio je za naš portal Đorđe Banjai, PR festivala.

PRETPRODAJA REKORDNA, NA ULAZU MOŽDA NE BUDE KARATA

Banjai je dodao da je važno da pravi fanovi elektronske muzike požure sa kupovinom trodnevnih ulaznica, jer se ulaznice odlično prodaju i već sada se na prodajnim mestima u Zrenjaninu i širom Srbije prodalo blizu 1200 kompleta trodnevnih ulaznica.

Trodnevni kompleti se prodaju od marta meseca i dobra pretprodaja je, verujemo, nagrada za sve godine kvaliteta koji pružamo publici. Kapacitet se polako popunjava, te nas neće iznenaditi da sve karte budu prodate pre početka festivala.

 

 

 Danas počinje 8. Soundlovers festival!

Danas počinje 8. Soundlovers festival!

 

 

PROGRAM I SATNICA FESTIVALA

Line up za ovu godinu bazirao se uglavnom na stranim izvođačima uz podršku domaće DJ scene. Postavu osmog Soundlovers festival čine pažljivo birani džokeji koji su kao i prethodnih godina dokazana imena u svetu elektronske muzike.

Petak 22. jul :

Peter Nikolić (Ljubljana, Slovenia)
ANTONIO (Zrće, Hrvatska)
Moevv (Sofija. Bugarska)

Subota 23. jul :

Divolly & Markward (Beograd)
PARTY KILLERS (Italija/Švajcarska)
Vandal Steve (Beograd)

Nedelja 24.  jul:

Reisz (Novi Sad)
S.A.S.H.A. (Novi Sad)
DJ Moooka (Beograd)

 

 

Danas počinje 8. Soundlovers festival!

Danas počinje 8. Soundlovers festival!

 

 

Potvrdite vaš dolazak na ovaj događaj i uživajte u čarima najveće zrenjaninske žurke na otvorenom.

REDIZAJNIRAN SAJT

Za više informacija posetite redizajniran sajt festivala na web adresi www.soundlove.rs.

POTVRDITE DOLAZAK

Više od 1000 ljudi potvrdilo je dolazak na festival a isto toliko je označilo i zainteresovanost za događaj. Potvrdite i vi dolazak putem zvaničnog fejsbuk događaja ovde i pozovite prijatelje na spektakl u Zrenjanin.

Pogledajte video najavu za 8. Soundlovers festival
www.facebook.com/SoundloversFestival/videos/10154255729123777