Home

VESTI

Da li ste spremni za nešto sasvim drugačije?

No Comments Festival

Da li ste spremni za nešto sasvim drugačije? Photo by Marija PiroskiDoživite jedinstveno balkansko hedonističko iskustvo na prvom BALKAN URBAN EXPERIENCE festivalu koji će se održati od 4. do 6. decembra u Mikser Houseu.

  
BALKAN URBAN EXPERIENCE je susret tradicionalnog i modernog, mesto jedinstvene energije i odlične zabave. Tokom celog dana, na festivalu će se preplitati muzika trubača, DJ-eva, tamburaša i poznatih rock bendova, što u kombinaciji sa mnogobrojnim izlagačima balkanskog slow food-a, garantuje odličan provod.
  

Osim dobre zabave, u okviru festivala će se održati ocenjivanje i izbor najbolje srpske rakije, izložba radova mladih balkanskih dizajnera, izbor za novi dizajn zvaničnog suvenira Grada Beograda kao i nagradne igre za posetioce.

Balkan Urban Experience predstavlja nadograđeni i prošireni koncept najpoznatijeg i najposećenijeg sajma posvećenog rakiji na Balkanu, Rakija Festa, koji nakon osam godina prerasta u mesto autentičnog gastronomskog događaja i jedinstvene zabave i kreativnosti.

U hladnim decembarskim danima, od 4. do 6.12., zagrejaće vas gastronomski specijaliteti, razni delikatesi našeg podneblja od svadbarskog kupusa do slatkih vanilica. Uz nacionalne eliksire i zanimljive muzičke fuzije tamburaških, trubačkih i rock bendova, BALKAN URBAN EXPERIENCE biće mesto koje na savremeni način predstavlja tradicionalne motive i stvara autentičnu balkansku energiju.

 

 

 Da li ste spremni za nešto sasvim drugačije? Photo by Marija Piroski

Da li ste spremni za nešto sasvim drugačije? Photo by Marija Piroski

 

 

Organizatori prvog BALKAN EXPERIENCE festivala su Rakia Bar i Mikser House uz podršku Turističke organizacije Beograda.

Više informacija na www.rakijafest.com

Pratite nas na:
www.facebook.com/mikser.belgrade
www.facebook.com/rakiabar

BALKAN URBAN EXPERIENCE
JEDINSTVENO HEDONISTIČKO ISKUSTVO
OD 4. DO 6. DECEMBRA