Home

VESTI

CLUBBING.RS te vodi na SZIGET!

No Comments Festival Vodimo vas

Upotpunjuje se sastav Sziget festivalaSziget festival, Ostrvo slobode, ima mnogo toga da ponudi kada je reč o muzici svih žanrova. Sedmodnevni festival ugostiće 500 000 posetilaca iz više od 100 zemalja.

Sziget Festival je poznat po svom raznolikom programu i po tome da se održava na velikom ostrvu u srcu Budimpešte. Na festivalu možete uživati na više od 50 različitih bina. Do sada smo objavili izvođače kao što su Kasabian, Major Lazer, Dimitri Vegas & Like Mike, Flume, PJ Harvey, Alt-J i mnogi drugi.

Sziget Festival postoji na evropskoj muzičkoj sceni 25 godina, spajajući muzičku i umetničku formu na prelepom ostrvu. Raznovrsni programi su posetiocima na raspolaganju non-stop tokom svih sedam dana. Na više od 50 bina možete uživati u cirkusu, umetnosti, plesu, sportu i mnogim drugim aktivnostima, pored slušanja muzičkih izvođača.

Organizatori festivala se trude da program bude što raznovrsniji i da pokrije sve žanrove muzike. Ovoga puta na glavnu binu stižu Kasabian, Billy Talent, Jamie Cullum, The Kills, Clean Bandit i Metronomy. Veliki šator A38 će ugostiti izvođače kao što su Interpol, Crystal Fighters, The Pretty Reckless, Fritz Kalkbrenner, Cashmere Cat, Jagwar Ma, Charli XCX, Danny Brown dok će dom elektronske muzike Telekom Arena biti mesto izvođenja za Sunnery James & Ryan Marciano, Flume i Maurice West. Energični bend Leningrad nastupaće na World Music bini.

 PAUL VAN DYK na Sziget festivaluMuzički magazin Clubbing.rs u saradnji SZIGET festivalom vas vodi na ovaj festival i to na odabrani event. Delimo 2 jednodnevne ulaznice za dan po izboru!

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:”SZIGET 2017“.

Rok za slanje mailova je do 24. JULA u 17h, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon isteka roka.

 

PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.

 

Šta: Sziget festival
Gde: Obuda ostrvo, Budimpešta, Mađarska
Kada: 9-16. avgust, 2017.

Sajt:

www.szigetfestival.com

Karte na:

http://szigetfestival.com/tickets/category/entry-ticket