Home

VESTI

Članice kvarteta “Div4s” oduševile publiku

No Comments Festival

Div4s

Treće po redu veče dvanaestog "Gitar art festivala" održano je večeras u beogradskom "Sava centru".

 

Program je otvorio Pepe Romero, član sastava "Los Romero" uz podršku izvanrednog domaćeg orkestra "Camerata Serbica", a pod dirigentskom palicom Marčela Rote. Ljubitelji kvalitetnog zvuka gitare uživali su u prepunoj sali "Sava centra", pozdravljajući svaku izvedbu gromoglasnim aplauzom.

 

Četiri hiljade ljudi plovilo je kroz čarobnu beogradsku noć, uz savršen zvuk španske gitare.

Više od četrdeset članova orkestra disalo je kao jedan, a Pepe Romero je beogradskoj publici približio miris Mediterana, ritam vrele krvi i dah temperamentnog života Španije.

 

 

GAF    2011
Div4S – GAF 2011

 

 
Posle polučasovnog muzičkog performansa Pepea, na sceni su mu se pridružili momci iz grupe "Los Romero" i izveli jedinstveni flamenko, dočaravši čak i zvuk kastanjeta. Publika je bila oduševljena.
 
Muškom triu su se pridružile četiri jedinstvene solistkinje, članice kvarteta "Div4s". Devojke su u prelepim, svečanim crvenim haljinama izvodile originalne obrade evergrin hitova. 

 

 

GAF    2011
Div4S – GAF 2011

 

Ženski "Il divo" je takođe oduševio prisutne, pa su po završetku svake kompozicije pozdravljane dugim aplauzom. U publici su između ostalih uživali i Srđan i Dijana Đoković, roditelji našeg najboljeg tenisera, Novaka.

 

 

 

Izvor:
Blic