Home

VESTI

CHEERS! Festival britanskog piva i hrane u Mikser-u!

No Comments Festival

CHEERS! Festival britanskog piva i hrane u Mikser-u!Ostrvska atmosfera za vikend u Savamali, Počinje GREAT BRITISH WEEKEND – Festival britanske hrane i pića. U organizaciji Britanske ambasade u Beogradu, kompanije Samo Pivo i Miksera održače se drugi po redu festival britanskih kraft piva, pod nazivom Great British Weekend – New Edition.
  

Na festivalu, koji traje od 11. do 13. septembra (radno vreme: petak 17-22h,subota i nedelja 12-22h), u Mikser House-u (Karađorđeva 46), publici će biti predstavljen jedinstven duh britanske kulture putem zanatski proizvedenih piva sa teritorije Ujedinjenog Kraljevstva, ali i putem specijaliteta britanske kuhinje, muzičkog i sportskog programa.
  

Ove godine, Grate British Weekend vam sprema brojna iznenađenja – premijere više od pedeset kraft piva britanskih pivara koje će publika u Srbiji prvi put biti u prilici da proba, kulinarske specijalitete koji savršeno idu uz pivo, debate inspirisane Velikom Britanijom, praćenje utakmica Premier Lige u sportskoj atmosferi bašte Mikser House-a, kao i raznovrsni muzički program koji će se organizovati sve tri večeri festivala.

Dnevna cena ulaznice biće 300 dinara, a svi posetioci festivala će na ulazu dobiti brendiranu čašu za konzumaciju pića i mali vodič kroz festival.

 

 

 CHEERS! Festival britanskog piva i hrane u Mikser-u!

CHEERS! Festival britanskog piva i hrane u Mikser-u!

 

 

VIDEO: www.house.mikser.rs/sr/video/novo/80662/dobrodo%C5%A1li-na-great-british-weekend-u-mikser-house-u!

MIKSER je multidisciplinarna platforma koja podstiče razvoj kreativne ekonomije zemlje i regiona, i uspostavlja dijalog između savremenih globalnih tendencija i domaće i regionalne prakse.

Organizacija MIKSER pokrenula je MIKSER FESTIVAL najveću regionalnu smotru kreativnosti i inovacija i osnovala MIKSER HOUSE – Balkanski dizajn centar, permanentni multifunkcionalni prostor za kulturne, edukativne i komercijalne aktivnosti, smešten u inspirativnom zdanju nekadašnje industrijske garaže. Zahvaljujići sinergiji oba Mikserova projekta locirana u Savamali, ovaj zapušteni kvart prolazi kroz proces urbane transformacije u progresivni kulturni distrikt.