Home

VESTI

Bo & Arieb Azhar na INmusic festivalu

No Comments Festival

Bo i Arieb Azhar na T-Mobile INmusic festivalu

T-Mobile INmusic festival ugostit će još dva zanimljiva izvođača – beogradsku kantautoricu Bo i pakistanskog etno glazbenika Arieba Azhara.

 

Bo i Arieb se tako pridružuju listi velikih muzičkih imena koja su već potvrdila svoje nastupe na ovogodišnjem izdanju festivala, među kojima su i Massive Attack, Billy Idol, The Flaming Lips, Alice in Chains, LCD Soundsystem, Morcheeba, !!!, Pendulum i mnogi drugi…

 

Ulaznice za T-Mobile INmusic festival (za dva dana) po trenutnoj cijeni od 440 kn (1euro=7.2 kn), odnosno 390 kn s popustom za T-Mobile korisnike biće u prodaji samo još do srede, 5. maja. Od četvrtka, 6. maja cena festivalskih ulaznica iznosiće 490 kn, odnosno 440 kn s popustom za T-Mobile korisnike.

 

Uz festivalsku ulaznicu, moguće je kupiti i kampersku ulaznicu po ceni od 180 kn, a kampovanje će biti moguće uz posedovanje festivalske i kamperske ulaznice. Ovogodišnji kamp će na raspolaganju imati toplu vodu, wireless internet, prodavnice i mogućnost čuvanja ličnih stvari, punjenja mobilnih telefona i laptop računara. 

 

Uz osnovni sadržaj, kamperi će u šest dana boravka moći uživati i u kupanju, sportu, muzici, posetima gradu i zanimljivim lokacijama širom Hrvatske.

 

 

Bo i Arieb Azhar na T-Mobile INmusic festivalu

Bo i Arieb Azhar na T-Mobile INmusic festivalu

 

 

Festivalske i kamperske ulaznice mogu se kupiti u svim T-Centrima u Hrvatskoj, a svi T-Mobile korisnici mogu, rezervacijom putem SMS poruke, ostvariti popust od 50 kn pri kupovini jedne ulaznice. Za ostvarivanje popusta potrebno je poslati praznu poruku na 2255, a primljenu poruku prokazati pri kupovini ulaznice.