Home

VESTI

Big Snow Kop – zabava od jutra do sutra

No Comments Festival

Big Snow Kop - zabava od jutra do sutra

Muzički festival koji počinje naredne nedelje – od 19. do 25.marta na Kopaoniku – pored 100 vrhunskih izvođača i atraktivnog sportskog programa, mnogobrojnim posetiocima iz zemlje i inostranstva koji su već potvrdili dolazak, omogućiće i nezaboravan provod i zabavu .

Već od ranog jutra i buđenja na wake up stejdžu, do obilaska planine preporučenom rutom, zastajanja na Snowboard Jam-u, preko učešća u sportskim aktivnostima – bilo da je takmičenje u spustu bobom, skijanje, vožnja borda ili praćenje međunarodnog takmičenja u novom snowboard parku, dan na Big Snow Kop festivalu će biti veoma dug.

 

U okviru dnevnog muzičkog programa festivala, posetioci mogu uživati u nekom od etno stejdževa uz najbolju nacionalnu kuhinju, djuskati na snegu ispred glavne dnevne bine gde će se smenjivati popularni Dj-evi i predstaviti popularni klubovi ili odmarati u VIP zoni gde će muziku puštati poznate ličnosti.

Večernje zagrevanje kreće u Pubu ili na Fashion stage-u na gde će ljubitelji mode imati priliku da pogledaju i odabrane revije, dok je prava “poslastica” sa glavnim izvođačima koji nastupaju na centralnoj noćnoj bini rezervisana za početak duge noći.

 

 

 Big Snow Kop festival

Big Snow Kop festival

 

 

Afterhour je planiran za bine popularnih klubova Mr Stefan Braun i Freestyler kao neke od opcija za najizdržljivije. A ko se sledećeg dana probudi na vreme, može se takmičiti i u paintball-u, praviti šoljicu od snega, ići u lov na Jetija… pa zabava kreće ispočetka.

Zahvaljujući last minute akciji koja traje do 15.marta u okviru koje se može rezervisati klasičan Festivalski paket (smeštaj +ulaznica od 99 evra), Party vikend paket (24. – 26.03, JAT apartmani, od 54 evra) kao i Lux paket(22.-26.03 hoteli Angella i Grand, od 160 -195), sve je manje mesta u samom centru skijališta. Sve veći broj potvrda stiže i od glumaca, muzičara, sportista i drugih poznatih ličnosti, od kojih će većina uzeti aktivno učešće u pomenutom sportsko-zabavnom programu festivala. Mnogi su već podržali festival a ujedno se i zabavili, pa pogledajte šta vam poručuju…

 

 

 {mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=v8NQewcVdeY|width=450|height=364{/mgmediabot2}

The Big Snow 2012, Kopaonik

 

Pozitivnoj predfestivalskoj atmosferi doprinele su i same vremenske prilike na Kopaoniku. Uz organizatore koji obavljaju poslednje pripreme za muzičke nastupe na više od 10 bina, i priroda je dala svoj doprinos. Sneg koji je ponovo pao, u kombinaciji sa suncem koje obasjava planinu, svakom posetiocu festivala će omogućiti vrhunski zimski ugođaj uz vrhunsku zabavu.  

 

 

 Big Snow Kop, Kopaonik, 19-25. 3. 2012.

Klikom na mapu, dobija veći prikaz

 

 
Festival organizuju EXIT tim, osnivači EXIT festivala i MK Mountain Resort, lider planinskog turizma na Balkanu uz podršku Skijališta Srbije i Ministarstva za ekonomiju i regionalni razvoj republike Srbije. Glavni sponzori festivala su Tuborg, Jagermeister, Opel i Red Bull a među glavnim medijskim pokroviteljima nalaze se TV B92, MTV Adria, Blic, 24 sata i Superodmor.

Sve dodatne informacije o festivalu, detalji o smeštaju i ulaznicama, mogu se naći na web stranici www.BigSnow.rs dok na Facebook stranici Big Snow festival Kopaonik i Twitter profilu @BigsnowKop svi zainteresovani mogu učestvovati u brojnim nagradnim igrama.