Home

VESTI

Belgrade Beer Fest 2013: Pobednik konkursa za demo bendove

No Comments Festival

Belgrade Beer Fest 2013: Pobednik konkursa za demo bendoveNa ovogodišnjem konkursu za demo bendove Belgrade Beer Festa, pobedila je grupa Dexter, čija je pesma “Heroj iz potrebe” osvojila 7927 glasova na zvaničnoj Facebook strani festivala. Kao nagradu bend dobija nastup na ovogodišnjem Belgrade Beer Festu, koji se održava od 14. do 18. avgusta. Grupa Dexter će otvoriti muzički program festivala, u subotu 17. avgusta.

   

Na konkursu koji je trajao dve nedelje učestvovalo 85 bendova, koji su zajedno sakupili  preko 43000 glasova, čime je oboren prošlogodišnji rekord i po broju prijavljenih bendova, i po broju posetilaca facebook stranice koji su glasali.
  

Belgrade Beer Fest na ovaj način već treću godinu za redom pruža šansu mladim neafirmisanim bendovima da nastupe u uslovima jednakim onima koje imaju i veliki svetski bendovi.

Dexter

Grupu Dexter osnovali su Aleksandar Božinović (vokal) i Ivan Vukadinović (gitara) početkom 2012. godine. Pošto su se stvari zahuktavale, a melodični rifovi i kvalitetni tekstovi nailazili na brojne pozitivne kritike, osnivači shvataju da je vreme da se u bend dovedu klavijaturista (Nemanja Stefanović – Pike), basista (Nikola Pavlović – Bimba) i bubnjar (Janko Dunčić).

 

Najposećenija manifestacija u jugoistočnoj Evropi, Belgrade Beer Fest, održaće se od 14. do 18. avgusta 2013. godine, na Ušću. Kao i prethodnih godina, glavni aduti festivala su odlična atmosfera, muzički program koji predstavlja najbolje izvođače iz regiona i široka ponuda pivskih brendova, uz tradicionalno besplatan ulaz.

 

 

 Belgrade Beer Fest 2013: Pobednik konkursa za demo bendove

Belgrade Beer Fest 2013: Pobednik konkursa za demo bendove

 

 

Za deset godina postojanja Belgrade Beer Fest je posetilo oko 5.500.000 ljudi, održano je 450 besplatnih muzičkih nastupa, i predstavljeno 90 brendova piva. Društveno odovorne kampanje, čiji je fokus očuvanje životne sredine, svake godine su važan deo festivala.

www.belgradebeerfest.com  
www.facebook.com/belgradebeerfest   
www.twitter.com/BgBeerFest
www.instagram.com/belgradebeerfest
www.youtube.com/Belgradebeerfest
Belgrade beer fest android aplikacija