Home

VESTI

Belgrade Beer Fest 2012 – društveno odgovorne kampanje

No Comments Festival

Belgrade Beer Fest 2012 - društveno odgovorne kampanjeKampanja Belgrade Beer Festa „Biram da recikliram“, odvija se ove godine četvrti put, u saradnji sa Ball Packaging Europe Beograd, recan fondom i brojnim partnerima, pod sloganom «Zameni svoju limenku».

   

Na štandu društvene kampanje, koji će i ove godine biti postavljen ispred UŠĆE Shopping Centra, u periodu od 27. jula do 12. avgusta, svi punoletni posetioci koji donesu jednu praznu limenku, od 17h do 22h radnim danom i od 14h do 22h petkom, subotom i nedeljom,  imaće priliku da odigraju društveno odgovornu igricu na temu reciklaže.
   

Pre početka same igrice posetioci na tablet računaru odabiraju brend limenke koji im najviše odgovara, a u ponudi su: Jelen Cool, Lav, Heineken, Coca Cola Zero i Ledeni Kvas. Mogućnost da učestvuju u igri imaće i posetioci festivala, na Ušću, od 14. do 19. avgusta na štandu društvene kampanje. U zavisnosti od brzine rešavanja igrice i konačnog broja osvojenih poena 7 posetilaca će osvojiti vredne poklone, a svaki učesnik koji završi igricu dobiće na štandu kampanje poklon osveženje – limenku brenda koji je odabrao pre početka igre.

 

Svaki učesnik je pozvan da praznu limenku svog omiljenog brenda ostavi na štandu društvene kampanje i na taj način pomogne očuvanje životne sredine. Recan fond za povraćaj i reciklažu limenki otkupiće sve limenke prikupljene tokom kampanje, kako ispred UŠĆE Shopping Centra, tako i na samom festivalu. Nagrade će biti dodeljene na glavnoj bini festivala, u nedelju 19. avgusta 2012. godine, a svi dobitnici će biti blagovremeno obavešteni. Nagrade za 7 prvoplasiranih su:

 

1. mesto: Putovanje za dvoje, koje dodeljuje turistička agencija Belvi Travel iz Beograda

2. mesto: Bicikl od aluminijuma, koji dodeljuje recan fond

3. mesto: nagrada odabranog pića pre početka igranja same igre (Jelen Cool, Lav, Heineken, Coca Cola Zero i Ledeni Kvas) u težini pobednika za svaki od 5 navedenih brendova.

Budimo odgovorni prema životnoj sredini!

 

 

 Belgrade Beer Fest 2012 - društveno odgovorne kampanje

Belgrade Beer Fest 2012 – društveno odgovorne kampanje

 

 

BELGRADE BEER FEST SUVENIRI ZA BG BEBI KLUB

Nakon prošlogodišnje veoma uspešne akcije «Suveniri za BG bebi klub», u kojoj je prodajom oficijelnih suvenira Belgrade Beer Festa prikupljeno milion dinara za BG bebi klub i ove godine mislimo na naše najmlađe sugrađane, kao i na njihove roditelje! U saradnji sa Beogradskim bebi klubom ove godine, namenili smo deo prihoda od prodaje suvenira za kupovinu paketa koji dobijaju porodice sa prinovom. Suvenire, po sniženim cenama, posetioci će biti u prilici da kupe od 24. jula do 12. avgusta 2012, na suvenir štandu Belgrade Beer Festa koji će se nalaziti ispred UŠĆE Shopping Centra, kao i na samom festivalu od 14. do 19. avgusta na Ušću.

Od početka ovog projekta u Beogradu je podeljeno blizu trideset hiljada paketa, dok je akcija proširena i na nerazvijene opštine Srbije gde je podeljeno preko pet hiljada paketa.