Home

VESTI

Beck’sperience dobitnici karata!

No Comments Festival

TREĆI ovogodišnji BECK’SPERIENCE održaće se večeras,  28. novembra 2008. na Beogradskom sajmu u hali XII, sa početkom u 21h.

 

Clubbing.rs u saradnji sa organizatorom vodi Vas 5 najbržih fanova na Beck'sperience!

Dobitnici su: Vladimir Kovačević, Ivan Todorov, Ema Sisler, Tamara Janković i Merima Krstić.

Dobitnici su već obavešteni o preuzimanju svojih nagrada tako da ćemo svima ovoga puta poželeti vrhunski provod!

 

Otvaranje vrata Hale XII Beogradskog sajma zakazano je za 21:00h, dok će se u 21:30h publici predstaviti najpopularniji srpski reper Marčelo i otpevati nekoliko pesama sa svog najnovijeg albuma “Treća Strana Medalje”. Odmah nakon njega, u 22:45h nastupiće četrnaestočlani sastav Public Enemy, najuticajnija i najkontraverznija hip-hop grupa 21. veka, koja se upravo nalazi na evropskoj turneji povodom proglašenja njihove kompozicije „Fight the Power“ za najvažniju hip hop pesmu u istoriji po glasanju gledalaca kanala VH-1.

Legendarni Afrika Bambaataa  Ä‡e nakon njih publici pokazati zašto baš njega zovu „Amon Ra hip-hopa“ u 00:15h. Audio Bullys će srpskoj publici predstaviti svoj novi album "Sunday Night Fever" u 01:45h, a na kraju programa, od 03.15h nastupiće DJ Necone sa svojim zapaljivim amalgamom breakbeata i drum’n’bassa. Ovaj muzički program pratiće i odgovarajući vizuelni performans najboljih domaćih VJ-eva.

 

 

 

 

Ono što je zanimljivo jeste da će se TREĆI ovogodišnji BECK’SPERIENCE održati u hali XII Beogradskoj sajma, koja se prvi put koristi u koncertne svrhe. Adaptirana i preureÄ‘ena hala XII idealno je mesto, koje zadovoljava sve standarde ovako jednog velikog dešavanja sa poznatim svetskim imenima

 

I u noći TREĆEG ovogodišnjeg BECK’SPERIENCE nastavlja se CSR akcija Apatinske Pivare „Kad pijem – ne vozim!“ koja ima za cilj da se podigne svest mladih o riziku kombinacije alkohola i vožnje. Naime, svi posetioci BECK’SPERIENCE-a imaće mogućnost da pozivom LUX taxija (011/30 33 123 i SMS 3033), uz pokazanu ulaznicu ostvare popust od 25% na taxi vožnju u periodu od 21 do 6 časova.

 

Ulaznice za BECK’SPERIENCE mogu se naći na prodajnim mestima Bilet servisa i svim IPS prodavnicama širom Srbije po promotivnoj ceni od svega 1.000 dinara,  a na sam dan održavanja koncerata, karte će biti skuplje.

 

BECK’SPERIENCE tim vas poziva da budete deo Beck’s manije 28. novembra 2008 godine!