Home

VESTI

Avantura po muzejima po meri posetilaca

No Comments Festival

Avantura po muzejima po meri posetilaca

Umetničko–produkcijska grupa Noć muzeja ove godine osmislila je nešto potpuno novo, zanimljivo i veoma korisno za mnogobrojne posetioce!

Kada se u samo jednoj noći na 80 različitih lokacija predstave raznovrsni sadržaji i sa jednom kupljenom kartom imate priliku da vidite sve, teško je odlučiti se a još teže isplanirati kako da se što lakše i brže obiđu izabrane lokacije. Ove godine organizatori su otišli korak napred kako bi ljubiteljima dobre masovne zabave i muzeja omogućili da im ova noć ostane u još lepšem sećanju. 

MOJA STAZA je novi servis za čiju upotrebu se uputstvo nalazi na www.nocmuzeja.rs/mojastaza a posetiocima pruža mogućnost da sami organizuju svoju muzejsku avanturu onako kako im najviše odgovara. Tako će posetioci moći sami da isplaniraju svoju putanju za ovu nezaboravnu noć.

Posle brze registracije na sajtu, posetilac samo treba da klikne znak + kod svakog događaja za koji je zainteresovan a lokacija se direktno dodaje na listu MOJA STAZA. Na ovaj način posetilac dobija spisak lokacija sa svim potrebnim detaljima, koje može sačuvati, odštampati i poslati prijatelju.

Svi zainteresovani mogu se detaljno informisati o lokacijama, programu i učesnicima  manifestacije na našem sajtu www.nocmuzeja.rs
 

Konferencija za novinare Noc Muzeja

 

 

Do skorog viđenja,

Umetničko-produkcijska grupa Noć muzeja