Home

VESTI

Armin Van Buuren i ove godine u Papayi

No Comments Festival

Armin Van Buuren i ove godine u PapayiNajbolji DJ današnjice, jedini koji je četiri puta izabran prema prestižnom izdanju "DJ MAG TOP 100" za najboljeg svetskog DJ-a Armin Van Buuren i ovog leta svira u PAPAYI. Svi fanovi širom sveta plesaće sa Arminom u Papayi u petak 8. jula.  

Jedna od najuzbudljivijih letnih sezona je pred nama, a PAPAYA i ove godine nastavlja pomerati granice najbolje letne zabave.

 

Tako će ove sezone svetskoj publici PAPAYA predstaviti čak devet velikih muzičkih festivala i dva zasebna gostovanja!

 

Napomenimo, da su za većinu njih potvrđena ekskluzivna gostovanja, mnoga se imena po prvi put pojavljuju u regiji uopšte, a pozornica PAPAYE rezervirana je samo za najveće.

«PAPAYA je moja omiljena letna destinacija koja me i prošlog leta ostavila bez daha. Ovo je moj treći nastup u Papayi i rado se vraćam svake godine ponovno. Pozivam sve svoje fanove iz Hrvatske, ali i iz sveta da nam se pridruže na nezaboravnom muzičkom putovanju i dočekaju sa mnom poznati Papayin izlazak sunca « izjavio je Armin Van Buuren ususret dolasku u PAPAYU. 

 

 

Armin Van Buuren

Armin Van Buuren

 

 

  ARMIN VAN BUUREN – 34-godišnji Holanđanin muzikom se bavi od ranog detinjstva. Kada bi krenuli brojati sve titule koje je osvojio, ili pokušali spojiti sve gradove u kojima je nastupao, trebalo bi nam nekoliko meseci da nacrtamo čitavu mapu.

Armin je jedina persona u svetu „dance scene“ koja već četvrti put sedi na tronu, tj. osvaja prestižnu nagradu za najboljeg svetskog Dj-a. Ako pažljivo pogledamo listu najboljih zapazićemo da je Armin ispred popularnog David Guette i drugih velikana scene.
{xtypo_quote}EKSKLUZIVNO ZA PRVIH 100 FANOVA OD DANAS, PETKA 11. FEBRUARA, ULAZNICE PO PROMOTIVNOJ CENI OD 15 EUR-a ZA OVAJ KONCERTNI SPEKTAKL DOSTUPNE SU NA STRANICAMA EVENTIM-A (www.eventim.hr){/xtypo_quote}
Njegovo poslednje remek delo, album „MIRAGE“ očekivano je zaseo na sve vrhove radio i tv muzičkih lestvica, a plesni podijum i festivali širom sveta plesali su na poznate singlove kao što su „Not Giving Up On Love (vs Sophie Ellis Bextor)“, „Feels So Good (feat. Nadia Ali)“, „Take  A Moment (feat. Winter Kills)“ i dr.

Autor je najslušanije emisije elektronske muzike STATE OF TRANCE, koja se iz Amsterdama emituje širom sveta, a broj slušalaca iste prelazi 10.000.000. Armin je ponosni vlasnik jedne od najvećih i najcenjenijih diskografskih kuća na svetu – ARMADA.

 

Ovog leta Armin će postat ponosni otac po prvi put, a nastup u Papayi bit će mu jedan od retkih ovog leta.

 

 

Armin Van Buuren

Armin Van Buuren

 

PAPAYA klub nalazi se u mestu Novalja na ostrvu Pagu. Prekrasna peščana plaža u uvali Zrće, poslednjih je godina postala jedno od najboljih mesta za vrhunsku zabavu na otvorenom u ovom delu sveta. Sam klub otvoren je 2002. godine. i prostire se na 3000 m2. Smešten je na samoj plaži tik uz Jadransko more što gostima pruža vrhunski užitak.

Klub je izgrađen od prirodnih, ekoloških materijala – kamena i drveta, kako bi se što bolje uklopio u okruženje mediteranskog podneblja. Za nastupe brojnih svetskih DJ zvezda organizatori programa su morali osigurati vrhunske produkcijske uslove pa tako klub ima najbolju vizuelnu i zvučnu kulisu u ovom delu Europe što posebno veseli brojne ljubitelje urbane muzike.

Klub već osam godina promoviše isključivo urbanu muziku, i spada u sam vrh svetske muzičke scene.  

O Papayi su pisali i govorili: BBC, MTV, Dj Mag, Daily Star, Wizzair magazin, Music News, Travel Chanell, Guardian i dr. Papaya je u 2010.g. ugostila preko 30 najvećih svetskih Dj-a- Tiesto, Sven Vath, Armin Van Buuren, Paul Van Dyk, Ferry Corsten, David Morales, Markus Shulz, Ferry Corsten, Calvin Harris samo su neke od vodećih svetskih DJ zvezda koje su nastupile u novaljskom klubu PAPAYA.

Samo prošle godine, plažu Zrće posetilo je oko 700.000 turista koji su došli iz 72 zemlje i zabeleženo je oko 1.000.000 noćenja u Novalji.