Home

VESTI

Apocalyptica, Guano Apes i Laibach na Arena festu u Puli

No Comments Festival

Apocalyptica, Guano Apes i Laibach na Arena festu u Puli, 2011

Prvi Arena Fest 2011. zamišljen je kao muzička bomba pred zatvaranje koncertne sezone u Pulskoj Areni. Nastupaju tri žestoka evropska benda koji će razvaliti svirkom.

 

Naelektrisani i spremni za Arena Fest 2011. Apocalyptica, Guano Apes i Laibach odsviraće vam svoje najbolje pesme i vrhunski vas zabaviti u posebno žestokoj alter, industrial, rock-metal noći za pamćenje.

 

Apocalyptica

Finska metal atrakcija pretvorila je klasiku i violončelo u brutalno popularnu kombinaciju pomešanu sa žestokim ritmovima. Njihove obrade klasične muzike, kao i kanonskih rock i metal pesama ("Master Of Puppets", "Nothing Else Matters"…) ne prestaju privlačiti pažnju verne publike.

 

Apocalyptica (Eicca Toppinen, Paavo Lötjönen, Perttu Kivilaakso i bubnjar Mikko) upravo promoviše novi album "7th Symphony".

 

Dodajmo tome još da su nedavno snimili pesmu s liderkom grupe Guano Apes, Sandrom Našić. Reč je o kompoziciji "Path" s albuma iz 2001. godine na kojoj gostuje Sandra, a pesma je nazvana "Path vol. 2".

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=IClGbW4Nj2g|width=450|height=364{/mgmediabot2}
Apocalyptica feat. Sandra Nasić – Path Vol. 2 [HD 720p]

 

 

Guano Apes

Nemački alternativni rock sastav Guano Apes od svog nastanka 1994. godine i prvoga albuma ˝Proud Like God˝ iz 1997. privlače pažnju i publike i kritike.

 

Nastupali su širom svijeta, kao i na svim velikim open-air festivalima (˝Przystanek Woodstock˝, ˝Rock am Ring˝, ˝Nova Rock˝, …).

 

Veliki broj hit singlova poput legendarnih ˝Open Your Eyes˝, ˝Rain˝, ˝Lord of the Boards˝, ˝No Speech˝, ˝Big In Japan˝… ubrzo ih je vinuo među najtraženije bendove. Guano Apes čine: Sandra Našić – vokal, Henning Rümenapp – gitara, Stefan Ude – bas i Dennis Poschwatta – bubnjevi.

 

 

Guano Apes, Arena Fest, Pula, 2011

Guano Apes, Arena Fest, Pula, 2011

 

 

Laibach

Nagrađivani i renomirani slovenski elektronsko-eksperimentalni bend Laibach, ove godine slavi veliku godišnjicu i svoj 30ti rođendan!

 

A što je sve stalo u 30 godina govore podaci samo neki podaci: jedan od najvažnijih bendova s ovih prostora; odradili su preko 800 koncerata, uvršćeni u enciklopediju pop kulture, koncert u Trbovlju označen je kao jedan od 60 koncerata koji su najviše potresli svijet, …

 

Na koncertu u pulskoj Areni Laibach će izvesti svoj Revisited program sačinjen od novih verzija legendarnih industrial kompozicija iz 80ih ˝Mi kujemo bodočnost˝, ˝Smrt za smrt˝, ˝Brat moj˝, ˝Država˝ i mnoge druge.

 

 

Laibach, Arena Fest, Pula, 2011

Laibach, Arena Fest, Pula, 2011

 

 

Ulaznice u prodaji od ponedeljka, 18.7.2011.

Prodajna mesta:

sva ovlašćena prodajna mesta Eventim-a, kao i na www.eventim.hr
Lira Intersound i ostale autorizovane agencije u Istri
Dancing Bear, Gundulićeva 7, Zagreb
Dirty Old Shop, Tratinska 22, Zagreb
Rockmark, Berislavićeva 13, Zagreb
Mega Muzika, Vlaška 48, Zagreb
Free Bird music shop, Tratinska Tratinska 50, Zagreb
Dallas music shop, Splitska 2a, Rijeka
Punkt 13, Ilica 14, Zagreb

Cena ulaznice:

PARTER : 220 kn
TRIBINE : 240 kn
VIP : 270 kn

Radujemo se vašem dolasku!