Home

VESTI

031Republic i Beck’s dovode Silicone Soul

No Comments Festival

031 Republic i Beck’s dovode Silicone Soul!031 Republic u saradnji sa Beck’s-om, organizuje Ground festival na kome će ugostiti neke od najvećih zvezda svetske elektro muzičke scene, 6. i 7. jula na terenima Velikog parka u Užicu.

Tokom dvodnevnog festivala, 031 Republic i Beck’s koji su sinonim dobre zabave i vrhunskih izvođača, domaćoj publici dovode poznati britanski DJ dvojac „Silicone soul “ koji čine Craig Morrison i Graeme Reedie. Ovaj DJ duo koji zauzima posebno mesto na sceni elektronske muzike, obeležiće drugi dan festivala svojom najsvežijom produkcijom i potvrditi da su jak „beat“ i dobra energija tamo gde je Beck’s.

 

Prve večeri festivala, u okviru „Lady`s night-a“, atmosferu će zagrejati tri poznata ženska DJ-a, Tijana, Ana Nikolić i Wichy kojima će se pridružiti Kristina Lalić i Lea Dobričić . Za samu završnicu Ground festivala, najbolje zabave u ovom kutku regiona, biće zaduženi Ivan Pečeničić, Luka Vuković i Ivan Radojević.

 

 

 031 Republic i Beck’s dovode Silicone Soul!

031 Republic i Beck’s dovode Silicone Soul

 

 
Pored toga što garantuje vrhunsku zabavu, Beck’s već godinama oduševljava domaću publiku svetski priznatim imenima. Tokom proteklih godina, brojni ljubitelji vrhunskog zvuka uživali su u muzici najvećih svetskih muzičkih zvezda kao što su Sven Väth, Massive Attack, Laurent Garnier, Tiga. Iz godine u godinu, uzbuđenje, autentičnost, bunt protiv dosade svakodnevice i vrhunska zabava, postali su drugo ime Beck’s-a!

Ulaznice za drugi dan se prodaju po pretprodajnoj ceni od 299 RSD u turističkoj agenciji Pustolov (Tržni centar Skver, 2. sprat) i u kafeu Vermer u Užicu, a na ulazu će iznositi 500 RSD, dok je ulaz za prvi dan do 21h slobodan, a posle toga će iznositi 100 RSD.

Više informacija o programu festivala, posetioci mogu potražiti na zvaničnoj internet prezentaciji www.031republic.org .

Ground festival i Beck’s vas očekuju!