Home

Events

ZREC Meets Betomeng

  • Date: July 27, 2019
  • Time:23:00
  • Location: Zrenjanin, Srbija
  • Venue: PESKARA ZRENJANIN9. Maja

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo rezidenta Music Reactions žurki Ivicu Ljubića poznatijeg pod pseudonimom Betomeng. Ivica se profesionalno bavi didžejingom od svoje 19. godine i u dosadašnjoj karijeri nastupao je na festivalima i u klubovima širom Srbije. Kao domaćin projekta Music Reactions DJ pult je delio sa globalno popularnim tehno izvođačima poput 999999999, AZF, Etapp Kyle, VTSS itd. U svojim setovima trudi se da prilagodi muzički repertoar atmosferi i nikada se ne drži striktno jednog žanra već plovi kroz podžanrove i varijacije Tehna i Hausa.

https://www.facebook.com/betomengmusic/
https://www.mixcloud.com/Betomeng/
https://soundcloud.com/betomeng

Za Betomengov set pripremiće nas Nenad Dokic koji se od 2017. aktivno bavi didžejingom i do sada je nastupao uz domaće izvođače poput Sugar Lobby, TKNO, Bojan Vukmirović, Luka Concrete itd. Neopterećen žanrovima najčešće kombinuje pop, rok, haus, tehno, elektroniku, d’n’b, ambient, eksperimental, trens, down tempo.

https://www.facebook.com/nenaddokicdj/
https://www.mixcloud.com/nenad-dokic/
https://soundcloud.com/nenad-dokic

Domaćini ovog dogadjaja, ekipa iz Zrenjanin Electronic Collective, otvoriće i zatvoriti žurku. Zrenjaninskoj publici dobro poznati dvojac Zagi i Dimić uvešće nas u veče nešto laganijim b2b setom, dok će Rakić, koji od skora nastupa pod novim pseudonimom Impedance, nastupiti nakon Betomenga i zatvoriti žurku u svom prepoznatljivom, brzom ritmu.

https://www.facebook.com/impedansa/
https://www.mixcloud.com/impedansa/
https://soundcloud.com/impedansa

https://www.facebook.com/zrec11/
https://soundcloud.com/martin-zagi

Ulaz se naplaćuje 250 dinara.

Vidimo se!