Home

Events

township rebellion (ratm tribute) / 14. novembar / kst

  • Date: November 14, 2019
  • Time:22:30
  • Location: Beograd, Srbija
  • Venue: KLUB STUDENATA TEHNIKEBulevar kralja Aleksandra 73

U četvrtak 14.11. dolazi nam jedan od prvih i najboljih Rage Against the Machine tribute bendova u Srbiji – Township Rebellion!

Satnica:
22:30 ulaz
23:00 – 00:30 svirka

Ulaznice su 300 din u pretprodaji i možete ih kupiti u KSTu svakog radnog dana od 9 do 17h kao i na ulazu u klub noćima kad radimo (sreda-subota) od 23h.

Na ulazu nešto skuplje ukoliko ih ostane.

***Po završetku svirke nastavljamo veče u istom ritmu uz DJ OGIja do 4h. Ulaznice po završetku svirke su 120 i kupuju se na licu mesta.Više informacija u eventu ispod***

https://www.facebook.com/events/2740828879283818/

—————————————————————————————–

TOWNSHIP REBELLION je jedan od prvih RATM tribute bendova u Srbiji, nastao 2008. godine u Valjevu, kada se nakon dugo vemena planiranja i dogovaranja okuplja prva postava benda sa željom da prži rejdž na probama i svirkama po gradu. Međutim kako su svirke postajale sve češće, posećenije i reakcije ljudi bile sve bolje, ekipa vremenom počinje sa ozbiljnijim radom, nakon čega ostvaruje i prve značajnije nastupe na festivalima “RASKRŠĆE” u Valjevu, “REFUSE/RESIST” u Kikindi, “COUNTRYSIDE JAM” u Vršcu, “BREAKING THE SILENCE” kultni Smederevski festival, “Beograd živi noću” u Beogradu, kao i na mnogo brojnim svirkama širom zemlje. Na tom putu bend je sticajem okolnosti delio binu sa mnogim domaćim mejnstrim I underground bendovima kao što su Eyesburn, Kanda,Kodža I Nebojša, Block Out, Overdive, Downstroy, Thimble, Soulcage, Sicksoul, Siempre Peligroso, Ućuti pas, Piknik, Hype, Žuta minuta, Seljačka buna, YOX i mnogim drugim. Treba napomenuti da bend iza sebe ima dosta pređenih kilometara i koncerata po svim delovima Srbije, a najznačajniji među njima su nastupi u Kikindi, Vršcu, Beogradu, Kosovskoj Mitrovici, Smederevu, Užicu, Aranđelovcu, Lazarevcu, Gornjem MIlanovcu i naravno Valjevu.