Home

Events

SICKSOUL & LARSKA

  • Date: December 6, 2019
  • Time:21:00
  • Location: Beograd, Srbija
  • Venue: ELEKTROPIONIRCetinjska 15

Koncert bendova Sicksoul I Larska u Elektropioniru.
Cena karte 300 din.

▼Larska
• Luka Stoisavljević – bas i vokal
• Dušan Lazić – bubanj
• Dusko Djed Jovanovic – bas
Kragujevački trio koji kombinuje različite uticaje (stoner/ grunge/ psych/ desert rock) u neobičnoj postavci – bubnjevi i dve bas gitare. Njihov masivni zid zvuka uz pregršt upotrebe efekata u osnovi podseća na dobro poznate sastave iz 70ih i 90ih (Floyd/ Kyuss/ Melvins/ Sabbath/ AIC/ Nirvana), no Larska uspeva da dokazanim formulama doda lični pečat, a uz svež i drugačiji pristup u startu ostvari i zapažena učešća na festivalima za demo a kasnije i afirmisane bendove (2016. pobednici BARF-a, 2016. i 2017 finalisti Bunt rok festivala RTS-III mesto i nagrada za najboljeg instrumentalistu festivala, Demofest, Arsenal fest, ŠLF, D.U.K..). Larska svojim debi albumom „Can’t Steal it“ 2019. pokazuje da ima zreo i izgrađen stil, a pohvale stižu sa svih strana, čemu svedoče brojne strane i domaće recenzije u kojima možete pročitati da je po svim parametrima „Can’t Steal it“ vrlo kvalitetan album koji slovi za jednog od kandidata za album godine, naravno, i ne treba zaboraviti, da je ovaj prvenac okačen i na jednoj od najvećih Youtube platformi koja promoviše stoner/doom muziku Stoned Meadow of Doom ( https://www.youtube.com/watch?v=k7gpBBDjA08&t=1982s ) kao i da je album nakon objavljivanja, više od nedelju dana bio na samom vrhu top liste radija-Houston, Texas US.
Nakon nedavnog nastupa u Beogradu se bendom “Stoned Jesus” i nastupa na “Hali Gali” showcase-u, bend je ovog puta spremio nešto dužu setlistu koja bi zaokružila nedavno objavljeni album, koji će biti dostupan iste večeri i u fizičkom izdanju – CD izdanje i izdanje na kaseti.
➤ Instagram: https://www.instagram.com/larska_kg/
Larska
➤ Bandcamp: https://larska.bandcamp.com/album/cant-steal-it
➤ Deezer: https://www.deezer.com/en/album/105701922
➤ Apple Music: https://music.apple.com/us/album/cant-steal-it/1474078205
➤ Spotify: open.spotify.com/album/5EqvF2Jb2fja3TFyAtSCbF
➤ Soundcloud: https://soundcloud.com/user-486798513
➤ Booking: larskaserbia@gmail.com

▼sickSoul
sickSoul. Krenuli sa radom početkom 2011te. U postavi Miloš, Marko, Aleksandar, Uroš. Na bini kao gitarista, bubnjar, bas-gitarista, MC. sickSoul stil je rep-rif. Uticaj hip-hopa i tvrdog alternativnog zvuka. Trenutno rade na novom projektu. Uz to, prave probe i jure svirke. To je to.

➤ Instagram: https://www.instagram.com/sicksoul_official/
Sicksoul
➤ Booking: sicksoulbooking@gmail.com