Home

Events

Night Shift Belgrade pres. Francis Mercier (NY)

  • Date: May 16, 2019
  • Time:22:00
  • Location: Beograd, Srbija
  • Venue: Ben Akiba White Lounge & Art GalleryBrace Krsmanovic 6, Savamala

NIGHT SHIFT BELGRADE pres. Francis Mercier (NY) 16/05 Ben Akiba White Lounge.

Francis Mercier je vlasnik izdavačke kuce Deep Root Records i trenutno zivi u Njujorku. U svojoj karijeri sarađivao je sa izvođačima poput Erick Morillo, Oliver Heldens, The Chainmokers, Afrojack, a nastupao na festivalima i klubovima širom sveta poput Space Ibiza (Miami), Pasha, Marquee, Lavo, Summer Music Festival (Belgium).
Njegove pesme i izdanja su nekoliko puta dostigle sam vrh top100 čartova na Beatportu i Spotify. Jedna od njegovih najzapaženijih pesama jeste ’’Waiting For’’ u saradnji sa Beatrice Thomas.

Vrlo važan deo svakog našeg programa jeste promocija domaćih DJ-eva.

DJ Filip Fisher, u muzičkoj industriji skoro 15godina, vlasnik je dve izdavačke kuće The Purr & Orfanelli Records. Zabeležio je nastupe na prestižnim festivalima i klubovima poput Exit Festival, Amsterdam Dance Event, klub D-EDGE i FosfoBox (Brazil), Eddies House (Rusija), klub Under (Madjarska), SoundFactory (Hrvatska). Svojom produkcijom se nekoliko puta našao u top10 chartova na Beatportu i potpisao svoje trake na etiketama poput Natur Viva, ICONYC, Acuna Boyz…

Milos Vujovic, Član Tauten familije, aktivno učestvuje u srpskoj underground DJ sceni već 15 godina. Rođeni Pančevac, radio je u svim velikim gradovima u Srbiji, a imao je i zabeležene nastupe u inostranstvu u Holandiji, Makedoniji i Hrvatskoj. Pored zapaženih setova na EXIT festivalu, radio je sa mnogim svetskim DJ imenima kao što su Cristian Varela, Sam Paganini, Luigi Madonna, Mladen Tomić, Jay Lumen, Markantonio i mnogi drugi. Svoju produkciju definiše kao “rolling i pumping techno”, i trenutno ima izdanja na etiketama kao što su Reload Records, Reload Black, Tauten, Sabotage Records, In Deep’n’Dance, Stickrecordings, Patterns i Atonal Records.

Ulaz na vratima:
250RSD pre 00h.
400RSD posle 00h.
Rezervacije i spisak obavezan putem telefona 060/3096543 ili naseg tima na Facebook i Instagram profilu.

Vidimo se.