Home

Events

half pres. After Affair b2b2b Kristijan Molnar | 1402

  • Date: February 14, 2020
  • Time:23:55
  • Location: Beograd, Srbija
  • Venue: halfBulevar Vojvode Bojovića 10

Za sve zaljubljene i ostale koji se tako osećaju After Affair i Kristijan Molnar spremaju specijalan desetočasovni triple back to back set!

After Affair trenutno je najtraženiji bosanskohercegovački DJ dvojac koji čine Bonjasky i Ivan Z. a svojim su nastupima u poslednje vreme obeležili regionalnu scenu.
Srž njihovog zvuka je nesumnjivo house muzika, ali iskrojili su muzičko partnerstvo koje crpi energiju i iz drugih elektronskih žanrova.

Kristijan Molnar jedan je od najtraženijih domaćih didžejeva i miljenik klupske publike. Tvorac značajne radio emisije Christallization Radio Show.
Tokom godina vrednog rada, Kristijan je uspeo da predstavi najnovije i predstojeće trendove u elektronskoj muzici uz promovisanje globalnih i domaćih umetnika kroz brojne gostujuće mixeve i intervjue. Bez obzira da li je u pitanju disco, Chicago house, deep techno, new wave, funk ili soul.
“Ako imaš dvadeset raspoloženih ljudi i još nekoliko elemenata koji šalju dobru energiju, na primer muziku, taj osećaj će se preseliti dalje od tebe i dotaći još neku osobu, širiti se po klubu i obuzeti ceo prostor.”

Sound system:
Funktion-One (Official)

Ulaz:
500 rsd