Home

Events

Enter The Void @KCLab

  • Date: April 17, 2019
  • Time:20:00
  • Location: Novi Sad, Serbia
  • Venue: KULTURNI CENTAR LABDr Hempta 2

WHY SHOULD YOU ENTER THE VOID?

VOID je eksperimentalni projekat koji ima u cilju da ono što se do sada upoznali kao klabing žurku izmeni, preokrene i dovede u vezu sa drugim domenima kulture i umetnosti koju su danas na pomolu. Kroz niz prostornih instalacija i preko zvuka techna, progressiva i tech-housa VOID stvara jedinstveno iskustvo za svakog posetioca. Prvi u nizu ovih eksperimenata ENTER THE VOID bavi se temom sveta unutar sveta i mikro univerzuma, temom istraživanja zvuka i njegovog povezivanja sa različitim sferama umetnosti. Zašto ovakav vid žurki treba da zaživi i kod nas? Dođite i vidite sami. Budite deo drugačijeg, kreativnijeg, novog pogleda na žurke, đuskajući zajedno sa mladim nadama novosadske scene koji će vas uvesti u VOID – Sweet Dave i Kozma.

David Petrović, poznatiji kao Sweet Dave, je mladi novosadski DJ koji je rano ušao u svet klabinga, a DJ-ingom se bavi od 2017-te gde pretežno pušta tech house. Nastupao je u Borisovom ateljeu, bivšem The End-u i po raznim studentskim manifestacijama. Krajem prošle godine je odlučio da proširi svoje mogućnosti i prešao u progressive house i techno sa puno melodike.

Kozma je još jedna mlada nada novosadskog klabinga, aktivno se bavi muzikom već preko 3 godine. Gaji veliku ljubav prema svim podžanrovima elektronske muzike pa zato njegovi nastupi variraju od laganog house-a pa do mracnog berlinskog techn-a. Mogli ste da ga čujete na Exit festivalu već dva puta a i u skoro svim lokalnim klubovima. Njegovi setovi su uvek puni dinamike i nikad ne razočaraju.