Home

Events

EASY afterhours weekend w/ Marko Nastić and Dimitri Monev

  • Date: November 17, 2018
  • Time:05:00
  • Location: Belgrade, Serbia
  • Venue: Ben Akiba White Lounge & Art GalleryBrace Krsmanović 6

Treći event u okviru 𝙀𝘼𝙎𝙔 𝘼𝙁𝙏𝙀𝙍𝙃𝙊𝙐𝙍𝙎 serijala, ovoga puta održaće se u specijalnom dvodnevnom vikend izdanju, 17. i 18. novembra.
Kao sto već znate, Easy afterhours serijal plasira minimal zvuk sa primesama housea i techna i dovodi najkvalitetnije domaće i strane artiste tog zvuka. Prvog jutra nastupaće Marko Nastić, osnivač Easy Tigera kao i pokretač party koncepta Social Club, uz podršku Layzie. iz Novog Sada, dok nam drugog jutra u goste dolazi Dimitri Monev iz Bugarske, osnivač The NXT GEN agencije i vinyl labela, a kao domaća podrška nastupaće Nemax,Vanovic i W. aka Wizard.

𝐋𝐈𝐍𝐄 𝐔𝐏:
subota, 17.novembar | 5am
Marko Nastić
Layzie.

nedelja, 18.novembar | 5am
Dimitri Monev
Vanovic
Nemax
W. aka Wizard
—————————————————

Marko Nastić
O Marku nema potrebe puno govoriti, njegova karijera govori za sebe, čiju je 20-godišnjicu proslavio pre nekoliko meseci. Iza sebe ima više od 200 izdanja, mnogobroje žurke, festivale, i neprikosnovenu podršku svih generacija domaće publike, kao i velikih igrača, od Carl Coxa, Richie Hawtina, Adama Beyera, do Baraca, Cristi Consa i Cesare vs Disorder. Markova plarforma Easy Tiger je trenutno u fokusu, zahvaljujući žurkama sa top minimal artistima, kao i istoimenom vinyl only labelu koji se već visoko kotira širom sveta.

Easy Tiger // Sake & Vinyl Only
🔈 https://soundcloud.com/markonastic
—————————————————————-

Dimitri Monev
Dimitri je jedan od vodećih DJ-eva i producenata Istočne Evrope i novog, mračnog i deep minimala koji savršeno odražava našu zajedničku klabing svakodnevicu. Nakon samo par godina nastupanja širom Bugarske, Dimitri je postao predvodnik novog minimal tehno zvuka zasnovanog na masnom gruvu i plutajućim melodijama. Osnivač je jedne od vodećih deep/dub tech etiketa, Alboratory, koja okuplja sam krem dj-eva i producenata ovog pravca. Njegov treći EP [Casper] izdat je za berlinski label Waldliebe Familien i dobio podr[ku od djeva kao što su Richie Hawtin, Marco Carola, fabriyio Mauriyi i mnogi drugi…
Neverovatan proces razvijanja u Dimitrijevom svetu nastavljen je u jesen 2013.godine osnivanjem svog najnovijeg projekta – The NXT GEN, agencije za evente i vinyl label, koja je imala za cilj da promoviše predstojeće zvezde na svetskoj sceni kao sto su East End Dubs, Barac, Mahony, Ada Kaleh, Fernando Costantini, Chad Andrew, Randall M, Archie Hamilton, Arapu, Caleb Calloway, Someone Else, Manuel de Lorenzi, Seb Zito, Rossko, Julie Marghilano, Dan Farserelli, David Gtronic, Giovanni Verrina & Germano Ventura, Cristi Cons, Lorenzo Chiabotti, Alisonn, Gorbani, Guy From Downstairs, Ali Nasser itd…

The NXT GEN
🔈 https://soundcloud.com/dimitrimonev
—————————————————————-

Layzie. // [Sake & Vinyl OnlyCMOK] Layzie je rođen u Novom Sadu, gradu festivala i underground klubova. Odrastajući uz hip hop muziku svoje prve korake u produkciji pravi sa svojih 13 godina, tako da su izlomljeni i čudni ritmovi postali sastavni deo njegove produkcije. DJingom je počeo da se bavi sa svojih 16 godina, a svoju prvu klupsku rezidenturu dobija u svojoj 18. godini. U potrazi za unikatnim zvukom proučavao je i eksperimantalnu muziku kako bi proširio svoje vidike.
Početak njegove produkcijske karijere je usledio posle nastupa u novosadskom Muzeju Savremene Umetnosti 2015. godine, od tada je potpisao preko 20 izdanja pod imenom Layzie.
Trenutno je rezident novosadskog kluba Tunnel i ove godine se mogu očekivati nova digitalna izdanja, a moguće i po neko vinyl izdanje.

🔈 https://soundcloud.com/layzie_official
—————————————————————-

Nemax // [Social Club] Svoje interesovanje za elektronsku muziku Nemax pokazuje još u srednjoškolskim danima, a za DJing ozbiljnije počinje da se interesuje 2005. godine, kada i dobija svoje prve angažmane. Pored svojih solo nastupa poznat je i kao jedan od članova Alternativa i El pegajoso sastava, donoseći potpuno novi vibe i pristup muzici zajedno sa Vanovićem i Kristijanom Petrovskim. Od samog početka bio je deo zanimljivih klabing projekata, događaja i festivala – kao izvođač, organizator i promoter. Svoje setove, uglavnom bazirane na techno i minimal-tech-house zvuku, imao je priliku da predstavi publici u Beogradu, širom Srbije i regiona ali i u Švajcarskoj, Norveškoj, Gruziji, Španiji, Grčkoj. Trenutno rezident cluba Gadost I serijala zurki Easy tiger i Late night Social club, čiji je osnivač Marko Nastić.

🔈 https://www.mixcloud.com/nemax/
—————————————————————-

Vanovic // [Social ClubSake & Vinyl Only] Nemanja Vanović je DJ i producent iz Beograda. Njegovi setovi su mešavina minimal, techno i house-a, kroz koje se provlače afro i perkusivni elementi. Iza sebe ima nastupe na svim vecim festivalima i klubovima u Srbiji i regionu, kao i nekoliko izdanja na stranim i domaćim etiketama, među kojima su Brosh i Sake & Vinyl Only, gde se našao sa velikanima novog talasa minimal – techno zvuka. Rezident je Social Club-a klupske večeri u klubu Gadost u organizaciji Marka Nastića. Takodje je rezident Easy Tiger serijala žurki koji je do danas ugostio imena kao što su Barac, Premiesku, Seuil, Adam Shelton, Enzo Siragusa. Delio je pult sa velikanima svetske scene kao sto su Wehbba, Rolando, Okain, Marko Nastic, Luigi Madonna, Premiesku, Barac, Uto Karem.

🔈 https://soundcloud.com/nemanjavanovic
—————————————————————-

W. aka Wizard // [Phat Cat] 🔈 https://www.mixcloud.com/wizika
—————————————————————-

𝐂𝐞𝐧𝐚 𝐤𝐚𝐫𝐭𝐞 𝟓𝟎𝟎𝐑𝐒𝐃

FB Event