Home

Events

DUŠAN KAČAREVIĆ & FRIENDS

  • Date: December 7, 2019
  • Time:22:00
  • Location: Beograd, Srbija
  • Venue: MARINA SV. NIKOLAKej oslobođenja 1a

U subotu uveče 07.12. o muzici će brinuti DJ Dušan Kačarević! U goste nam dovodi i dva sjajna DJ-a!
Džan Brankov i Tanz Tangerine su imena sa kojima će deliti DJ pult to veče.

Više o hostu ovih žurki možete pročitati u nastavku————>

Dušan Kačarević započinje svoju karijeru 1996. godine i ubrzo postaje jedan od pionira među DJ-evima mlađe generacije u Srbiji. Svoju prvu rezidenciju je imao u veoma poznatom underground klubu 90ih, „Omen“, a krajem 1997. godine, Dušan postaje rezident klubova „Magna House“ i „Tag Boat“, gde je počeo da sarađuje kako sa mnogim DJ- evima iz Srbje tako i iz inostranstva. Tokom 2001. i 2002. godine imao je dve popularne radio emisije, a nakon toga je počeo da organizuje vrlo uspešne žurke i festivale sa svojim bliskim prijateljima i do sada je njegova produkcija organizovala preko 140 zabava. 2003. godine Dušan isprobava svoju sreću i veštine van granica svoje zemlje i putuje u Ameriku, Evropu, Karipska ostrva, Bahame, Devičanska i Kajmanska ostrva. Na ovim putovanjima uspeo je da poseti najveće muzičke centre na svetu kao što su Los Anđeles, Majami, London, Pariz, Amsterdam, Minhen i drugi. Od samog početka stekao je poziciju na Exit Festivalu, a poslednjih par godina ste mogli da ga čujete na MTV Free Your Mind Arena stejdžu. Dušan je u svojoj dosadašnjoj bogatoj karijeri sarađivao sa imenima kao što su : DJ Dano, H-Fundation, Kerri Chandler, Aril Brikha, Carl Craig, John Auquaviva , Jimmy Van M, Pete Heller, Marshall Jefferson, Terry Lee Brown Jr., Derrick May, Solomun, Sebo K, Kerri Chandler, Dj Rolando, Anja Schneider, LLorca, Sister Bliss, Move D, Anton Zap, Nina Kraviz, Levon Vincent, Vince Watson itd. On je jedan od retkih DJ- eva današnje scene koji može da se pohvali da je još od prvih dana razvio svoj jedinstven stil.

Pored organizacije raznovrsnih događaja u svojoj karijeri, zaslužan je delom za programsku šemu kluba The Wash, The Tube & disco bara Mladost što se tiče internacionalnih gostovanja.

Dušan je jedan od retkih DJ-eva koji je razvio svoj jedinstveni stil i još uvek je aktualan na našoj kao i na inostranoj sceni.

http://www.myspace.com/djdusankacarevic
http://soundcloud.com/dusan-kacarevic/tr
http://www.mixcloud.com/djkachar/

Dođite da uživamo u vrhunskom “underground” zvuku! Plesna obuća je obavezna 😇 Vidimo se!