Home

Events

Drugstore predstavlja SABOTAGE i Launmomentdat festivale / subota 29. februar

  • Date: February 29, 2020
  • Time:23:00
  • Location: Belgrade, Serbia
  • Venue: Drugstore BeogradBulevar Despota Stefana 115

Drugstore predstavlja SABOTAGE i Launmomentdat festivale ove subote

FACEBOOK EVENT

LINEUP

SABOTAGE Stage
Romansoff (Bucharest)
Alur Duvaal (Timisoara)
brÅk

LAUNMOMENTDAT Stage
Mi-tzu (Timisoara)
Mkdsl live
Чорбика / Chorbika b2b Bagheera

Rumunska scena cveta i puna je zanimljivih lejblova, didžejeva i festivala koji su stekli međunarodnu slavu u prethodnoj deceniji. Ove subote Dragstor predstavlja dva festivala iz Temišvara, SABOTAGE i Launmomentdat. Domaću podršku pružiće MKDSL uživo, Chorbika b2b Bagheera i brAk. Karte mogu da se kupe na ulazu u Dragstor za 500 RSD. 

Prvo izdanje SABOTAGE Festivala se odigralo 2013. godine i posetilo ga je više od 2000 ljudi. Festival promoviše lokalne talente uporedo sa međunarodno priznatim artistima. Neka od imena koja su do sada nastupala na SABOTAGE-u su: Stallion’s Stud, Identified Patient, Tijana T, Delta Funktionen, Goldie, WhoMadeWho, i drugi.

Launmomentdat  je počeo kao mali studio parti 2013. godine. Tri godine kasnije održavaju svoje prvo izdanje pod otvorenim nebom koje okuplja međunarodno priznate i lokalne didžejeve. Tokom trodnevnog festivala ulaz je besplatan za sve, a prošle godine ga je posetilo 12.000 ljudi. Na festivalu su do sada nastupali: Sassy J, Raphael Top-Secret, Zaltan, Cosmo Vitelli, Djedjotronic, Chorbika, Interstellar Funk, Loefah, i drugi.  

Romansoff je didžej i producent iz Bukurešta, osnivač Raw Tool lejbla i kolekcionar vinila. Izdavao je za Crème Organization, Mork, Sportiv i Solar Phenomena, između ostalog.

Alur Duvaal dolazi iz Temišvara i rezident je oba festivala koja ćemo predstaviti u subotu u Dragstoru. Zanima ga melanholični tehno i mračni i hipnotički ritmovi.


Mi-tzu nastupa od 2012. godine, a od 2014. godine je član Freenetik Kru-a. Meša žanrove u setu punom gruva i energije i vodi publiku od stila do stila.