Home

Events

CMOK Pres. DJ Brka, Lüle Kompleks, Runy

  • Date: May 18, 2019
  • Time:23:00
  • Location: Crvenka, Srbija
  • Venue: ALCAZAR BARPotok

Subota, 18.05.2019
Alcazar Bar, Crvenka
—————————————–
Još jedna žurka na otvorenom u poznatom ambijentu izletišta Potok. Ovog puta Vas čeka jedno lekovito i edukativno veče, jer nam u goste dolaze dve muzičke veličine iz Beograda.

Slobodan Brkic aka DJ Brka, koji je sada već naš redovan gost. Čovek s kojim je uživanje deliti miks pult, čovek koji već decenijama svojim lucidnim setovima širi ljubav i dobru energiju. Njegova gostovanja na CMOK večerima su uvek neko posebno iskustvo.

Bojan Lüle Gajic (Kompleks) je možda najpoznatiji po svojim van vremenskim editima. Pre svega muzike iz serije „Bolji Zivot“, zatim edit „Aska – Htela bih da si tu“ kao i editi Katarina II, Dino Dvornik, Idoli …
DJ koga možete redovno sresti na mestu kao što je Klub 20/44 i koji je majstor prave atmosfere sa obe strane pulta. Lule je istinski ljubitelj dobre muzike, dokazan producent, majstor edita, DJ sa zrelim i izgrađenim stilom. Svojim hipnotičkim sporim setovima veoma brzo natera publiku da mu se iskreno preda i da igra, a kada ne nastupa uvek je i sastavni deo ekipe na densfloru. Tu energiju morate osetiti lično jer svako prepričavanje je suvišno.

https://soundcloud.com/lule-kompleks
https://soundcloud.com/king-regards

Runy / CMOK
https://soundcloud.com/stefan-roncevic
https://www.mixcloud.com/stefanroncevic9/
—————————————–