Home

Events

BTCHN Matinee – Holiday Impressions

  • Date: August 31, 2018
  • Time:18:00
  • Location: Beograd, Srbija
  • Venue: KULTURNI CENTAR GRADABraće Krsmanović 4

Leto se bliži kraju, pa je sad pravi momenat da se svi skupimo i odradimo jedan kasnoletnji muzički matinee začinjen dobrom klopom. Za hranu će se pobrinuti Burger Lab ekipa koja će za vas pripremati neke od svojih najukusnijih burgera i koje ćete moći da pazarite na licu mesta, tj. u hladu u KC Gradu!
Pored klope, ono što ćete kušati, hteli vi to ili ne, su trake koje će odzvanjati iz zvučnika KC Grada, a koje su za vas pripremili i dobro termički obradili na letnjem suncu Boki, Nikola, Matija, Luka i Vlada. Očekujte sve od Afrike i Orijenta, preko lo-fi house-a i electro-a do balearic house-a i new wave-a.

Ulaz je free do 22h, posle – 200 kinti.

Boki Đorđević
Bokijev muzički izbor kreće se od hip hopa i jazzy zvuka, preko dreamy, balearic, soulful i disco vibe-a do groovy house-a. Voli da prošara ponekim world music ili evergreen biserom Inspiriše ga nostalgija. Sve to?! Da. #eklektično

Damjanov Zelenko
Nikola Damjanović aka Damjanov Zelenko je mladi dj iz Beograda. Trenutno vodi i uredjuje muzicku emisiju 420 Radio show na Radio Aparatu koja se emituje svakog petka od 21 do 22h. Do sada ste u emisiji mogli da čujete razne dj-eve i producente poput Bože Podunavca, Rar-a,Yus Yus-a, Zhe Pechorin i mnogih drugih.

Sumatran
Sumatran, DJ, ali pre svega čovek. Čovek iza projekata HiddenBg i Plugged_in. Njegovi setovi setovi obično počinju laid back house bitovima koji postepeno poprimaju tvrđe žanrovske oblike.

BTCHN
BTCHN kolektiv iz Beograda je nastao 2015. godine i od samog starta ga čine Luka Crnobrnja i Vladimir Jović, dva ista lika koja je spojila ljubav prema sličnom zvuku i koji takođe čine tehno dvojac brÅk. U želji da prikažu ljudima da mogu da izađu iz svojih kockastih okvira, u kojima postoji nešto više od samog tehna, organizuju se i kreću da prave žurke po barovima i klubovima pod nazivom BTCHN.