Home

Events

Beyond House 8 Years Strong / KLUB

  • Date: September 20, 2019
  • Time:23:00
  • Location: Belgrade, Serbia
  • Venue: Klub 20/44Ušće bb

20 Septembar 23-06
=========
BEYOND HOUSE 8 YEARS STRONG
=========
Borut Cvajner (Pula/HR)
Doo
Ognjem
=========
Beyond House – dobro poznata dj ekipa u noćnom životu prestonice odgovorna za brojne nezaboravne partije kao i one posle kojih se ničega ne sećate,ovog petka slavi 8 godina postojanja!
Njihov minuli rad obeležili su eklektični i dinamični nastupi rezidenata, brojnih lokalnih i regionalnih talenata koje su ugostili kao i neki od najinteresantnijih inostranih dj bukinga poput: I-F, Intergalactic Gary, Interstellar Funk, Elena Colombi, Mick Wills, Marsman, Hunee, Antal, Zaltan, Sacha Mambo…

Suosnivači i rezidenti BH –Душан Предојевић Doo i Ognjen Milosavljević – Ognjem, ugostiće čoveka koji se proteklih godina istakao kao jedan od najboljih regionalnih dj-a, pasionirani je kolekcionar ploča, suvlasnik Vakum muzičke etikete iz Pule i dokazano dobar prijatelj !

Borut Cvajner
https://soundcloud.com/borut-cvajner
“Kad svoje korene u muzici ‘vučete’ iz 90-ih, to obično završi na dobar ili loš način. Borutov put je onaj dobar, put koji je prožet bezbrojnim satima iza mixera, kaljenjem iza fadera i izlizanim jagodicama na Technics-ovim tanjirima. Italiju je dobar dio života nazivao kućom gdje je kao new entry uzeo nagradu “best new DJ” na takmičenju u Padovi. Povratak u rodnu Pulu je značio i izlazak na domaće stage-ove gdje se nekoliko godina potiho provlačio kroz evente i organizacije da bi oko 2013-e godine sve otišlo na jedan viši nivo kada se doslovce proširio prvo u Zagrebu pa onda i u ostalim gradovima i zaintrigirao hr i regionalnu scenu kao muzički harizmatičan i specifican selektor sklon tečnim adaptacijama i fresh načinu miksanja. Zadnjih nekoliko godina je nanizao višebrojne nastupe u kultnom berlinskom Tresoru kao i na većini velikih festivala u regiji te je stalni gost intimnih klupskih rejvova kod nas. Suosnivač je domaće vinyl etikete Vakum i pokretač jedne od najljepših večeri u Puli – Ame, događaj koji njeguje nešto drugačiji štih od klasičnih partya. Njegova najnovija vizija će ovaj mjesec doživjeti svoj prvijenac u Puli. Riječ je o Sozialu, rejv okupljanju čija će poanta biti približiti ostatak regije pulskoj publici i to u klupskom ruhu, onakvom kakvom nas je u samim počecima elektronska glazba i tetošila.”
_____________________________________________________
https://www.facebook.com/beyondhousebelgrade/
https://www.facebook.com/groups/beyondhouse/
https://soundcloud.com/beyond-house
https://soundcloud.com/doo
https://soundcloud.com/ognjem

Entry 400 RSD

FB Event