Home

Events

Beogradsko proleće vol. 2

  • Date: April 26, 2019
  • Time:21:00
  • Location: Beograd, Srbija
  • Venue: GaražaBulevar Vojvode Mišića 49

Beogradsko proleće vol. 2 dovodi nekoliko DJki koje puštaju raznoraznu muziku po Beogradu (a i šire). Svaka od njih svoj muzički ukus i svoje poznavanje muzike svako malo predstavlja u nekom od beogradskih kafića i klubića. Ako ste ih propustili čuti negde, sada, 26. aprila od 21h, imate priliku da ih čujete sve na jednom mestu. Prepustite se muzičkom putovanju kroz mnoštvo žanrova na koje će vas odvesti:

SANA I JANJA
psychedelic / dance / electronic / space rock

Sana Garić (grupa Beograd, Svemirci)
mix: https://soundcloud.com/sankatran/winter-mix

Sana Garić svojim muzičkim izborom predstavlja nove i neke malo starije hitove (electronic, dance, rock). Sana je Beogradskoj klubskoj publici poznata najviše po svojoj muzici, ali isto tako i po muzičkom odabiru i puštanju muzike u klubovima 20/44, Drugstore, KC GRAD, Geca, Chillton, Akademija. Nastupala je i na regionalnim festivalima kao što su EXIT 2015, Avant Music Festival (Moscow) 2010, Kvir_feminist_actziya (Vienna) 2013, EXIT 2016 (Novi Sad), INmusic (Zagreb) 2018, Festival muzičkog dokumentarnog filma DKSG, Drimon (Makedonija), Morski ritam života (Herceg Novi), Nišville jazz festival (Niš).

Janja Lončar (kompozitorka i dizajnerka zvuka) svoje muzičko iskustvo koje je stekla na filmovima, u pozorištu, sa bendovima, prenosi u raznovrsni izbor plesne muzike. Sa lakoćom se igra sa žanrovima i epohama. Elektro, pop, funkz, afro, hip trip hop…
link: https://www.youtube.com/watch?v=PTPEnQNjKK4

MIJU
Electronic music enthusiast. From Serbia living in Lithuania. Feminist and a DJ. Funmaker.
https://soundcloud.com/user-488347376
https://www.facebook.com/MIJU-578540819314234/

MINA POZNANOVIĆ
Mina je odlučila da podeli svoj muzički izbor i da prenese slušaocima energiju koju i sama oseća dok pušta trake koje je pokreću, kroz eklektiku zvukova i ritmova.
https://www.facebook.com/poznanovicmina/
https://soundcloud.com/minapoznanovic

MILICX
Uvek spremna Milicx donosi najsvežiji pop ekipi, ’cause girls just wanna have fun! Bey, MDNA, J.Lo, GaGa, Inna i RiRi neke su od izvođačica ‘iz bloka’ koje dovodi za dek ove devojačke večeri! Dođite da zajedno ‘ostavimo srce na densfloru’.☺
https://www.mixcloud.com/milica-pantovi%C4%87/

TAMARAMA
Music junkie. Lisztomaniac. Musicophile. Audiosexual. Musicoholic.
https://www.mixcloud.com/tamarama/
https://www.facebook.com/tamarama.mixtape

Ulaz – 200RSD