Home

Events

BelDream pres. Gramophonedzie

  • Date: July 14, 2019
  • Time:16:00
  • Location: Beograd, Srbija
  • Venue: BelDream

*BelDream / Belgrade Dreaming* pres. Gramophonedzie (Positiva/Virgin, Guesthouse, DiskoZoo, Nocturnal Groove)

Nadamo se da uživate u lepom vremenu koje je konačno stiglo u Beograd, kao i da željno iščekujete novi talas kvalitetne muzike, rashladjenja na bazenu uz koktele broda Compass i pozitivan vibe koji smo osetili na našoj prvoj žurci.

Za našu drugu žurku pripremili smo vam pravu poslasticu, uz apsolutnog vladara disco zvuka sa naših prostora u glavnoj ulozi – GRAMOPHONEDzIE.

Takodje, pult će kao podrška deliti i MarkFunk, Danny Cruz, DJ Filip Fisher i Milhøuse.

Ulaz će biti otvoren od 16h, a žurka se završava u 00h.
Ulaznice su dostupne na samom ulazu, cena ulaznice je 300rsd, a kapacitet je ograničen na 350.
Svoju kartu možete rezevisati u inboxu naše stranice.

Ponesite kupaće kostime i vidimo se!

Ko je GRAMOPHONEDzIE?

Marko Milićević aka Gramophonedzie muziku je iskreno zavoleo još sa svojih 9 godina kada je svirao violončelo. U svet elektronike i DJinga ušao je, sada već davne 1996. kao aktivni član domaće andergraund scene. Velika prekretnica u karijeri dešava se trakom ‘Why Don’t You’ koja izlazi 2010. Ovim hit trekom Gramophonedzie postiže nivo svetskog superstara, obara sve rekorde slušanja, zauzimajući broj jedan pozicije svih najpraćenijih chartova i kupi nagrade prestižnih brendova poput MTV music awards-a. Nakon proživljenog iskustva koje se često dešava samo jednom u životu, ovaj pre svega odličan muzičar odlučuje da se okrene potpuno novom projektu i time upotpuni svoju iskrenu viziju. Gramophonedzie Live Experience projekat rođen 2015. okuplja lokalne muzičare, majstore svog zanata u formi benda. U poslednje vreme, ovog vrsnog umetnika najčešće možete čuti u okviru svoje najnovije muzičke forme, a to je Gramophonedzie #3 Live.

Sve dodatne informacije mozete dobiti putem nase stranice:
www.facebook.com/beldreamorg ili
www.instagram.com/beldream_bg