Home

VESTI

Simon Roge

No Comments DJ

Simon Roge (Hoqs Pocus)Iza projekta ''Simon Roge'' stoji Igor Simonovic (1992), DJ i producent iz Beograda, Srbija. Projekat ''Simon Roge'' zapocet je u Februaru, 2011.

Za veoma kratko vreme, uspeo je da dobije podrsku i pozitivne kritike od mnogih priznatih umetnika svetske elektronske muzicke scene, kao sto su: Cristian Varela, Umek, Mark Knight, Dave Seaman, Paco Osuna, Axel Karakasis, Marco Bailey, Tomcraft, Flash Brothers, Mark Denken, Dataminions, Spartaque, Snello, Da Fresh, Matt Minimal, Mario Ochoa, Alexandar Madness, Ant Brooks, Piatto, Dandi&Ugo, i mnogi drugi.

 

Njegovi radovi se nalaze na sledecim etiketama: Italo Business (osnivaci – Dandi & Ugo, Piatto), Sabotage (osnivac – Christian Cambas), I Am Techno (osnivac – Spartaque), Miniatures (osnivaci – Phunk Investigation), Butane (osnivac – Matt Minimal), Strict (osnivac – Louie Cut). Njegovi radovi se nalaze na top 10 listama svih velikih svetskih chartova, a za sada najveci uspeh na tom planu je ulazak u top 100 beatport listu za Minimal, sa njegovim remix-om koji je uradio za producentski italijanski techno vrh – Piatto i Dandi & Ugo, koji je bio 3 nedelje na top 100 beatport minimal listi.

 

 

 Simon Roge

Simon Roge

 

 

Simon Roge i njegov kolega Vid Marjanovic trenutno rade na debi albumu pod novim projektom (Hoqs Pocus), koji je najavljen za ovu godinu i bice izdat za Strict recordings iz Portugala – (osnivac Louie Cut). Na tom izdanju naci ce se 6 original traka + 4 remixa od strane poznatih umetnika kao sto su: Khainz, Louie Cut, Dualitik, Ton Def.

Igor je poceo da se bavi muzickom produkcijom sa svojih 14 godina, i eksperimentisao je od tada sa mnogim elektronskim zanrovima, da bi konacno tokom 2011e godine definisao svoj zvuk kao kompleksnu fuziju uglavnom Psihodelicnih, Techno, Minimal i Tech House zvukova. To je veoma eksplozivna mesavina snaznih basslinija, gruvi perkusija i neocekivanih melodija.